Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha valakinek 14 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha valakinek 14 évesen nem volt még barátja?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, novemberben leszek 15, a barátnőim közül alig van olyan, akinek nem volt barátja és az új osztályomban (most kezdem a középsulit, de már találkoztam velük) szinte mindenkinek volt már. Állítólag szép vagyok (szerintem csúnya, mert csak van valami oka, hogy nem volt még pasim ennyi idősen). Viszont nagyon gáznak érzem, hogy nem volt még barátom, és lehet, hogy viccesen hangzik, de sokszor arra gondolok, hogy ha 15 éves koromra nem lesz, akkor talán sohasem lesz és egyedül, szűzen fogok meghalni. :(

14/L

2011. aug. 31. 11:41
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:

Szerintem hülye vagy.....

Egy...miért lenne már gáz?

Kettő...ha nem tartós kapcsolatot keresel, de még abban is nagyon nagy lelki sérüléseid lehetnek

Három...te a barátnőid vagy hogy hozzájuk hasonlítgatod magad?

2011. aug. 31. 11:43
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 15 évesen volt az elsö csajom 16/F

nemgáz

2011. aug. 31. 11:44
 3/37 anonim válasza:
100%
Szerintem eggyáltalán nem gáz!és ez butaság!Mindenki megtalálja az igazit attol hogy még 15 évesen nem volt barátja!:):) ugyhogy nyugi :P
2011. aug. 31. 11:45
 4/37 anonim ***** válasza:

"csak van valami oka, hogy nem volt még pasim ennyi idősen"

14 évesen XD

2011. aug. 31. 11:46
 5/37 A kérdező kommentje:

Igen, 14 évesen. Ennyi idősen már szinte mindenkinek volt.

Amúgy köszi a válaszokat.

2011. aug. 31. 11:49
 6/37 anonim ***** válasza:
64%

Nekem 58 éves koromban lett először barátom. ;)

Józsi, 64/F

2011. aug. 31. 11:51
 7/37 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok. Nagyon nekem sem volt még:S biztos csúnya vagyok:S
2011. aug. 31. 11:52
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy ennyi idősen szinte mindenkinek volt már barátja. Na de mennyi ideig? Én az egy hetes kapcsolatokat nem is nevezném kapcsolatnak.
2011. aug. 31. 11:52
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagyok, nekem sem volt még... nem érzem gáznak, és nem érdekel mások véleménye...

nem kell mindig másokhoz igazodni.

Nincs veled semmi gond, attól még, hogy 14 évesen nem volt senkid... ha 30-40 évesen is ez a gond, akkor már erősen lehet gondolkodni...

2011. aug. 31. 11:53
 10/37 Hailey13 ***** válasza:
100%

14 vagyok, szeptemberben leszek 15. egy barátom volt eddig, de belé se voltam szerelmes, inkább csak tesztelni akartam magam. nem igazán találkoztunk, szerintem nem voltam elég érett, szóval szakítottam. egy jóideig nem is gondoltam erre:) egyébként az úgynevezett "jócsajoknak" sincs mindig barátjuk. Az más, hogy udvarló sok van ;)

én nem vagyok türelmetlen, ha jön az a valaki, aki iránt máshogy érzek, nem félek majd belemenni egy kapcsolatba. de most még nem érzek ilyet:)

ha te azon az alapon jársz valakivel, hogy neked is legyen valakid..hát annál nincs rosszabb érzés. inkább kényszer, és nagyon kellemetlen lehet az együtt eltöltött idő. szóval nyugi:) türelem.

2011. aug. 31. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!