Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért jó az, ha valakinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért jó az, ha valakinek van barátja?

Figyelt kérdés

Mért kell a lányoknak fiú?? Mért jó?? Mért jó, ha megölel megpuszil, megsimogat....

Kérlek normális válaszokat. 14/L

2010. aug. 8. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

majd egyszer megtudod.

a legszebb dolog a világon, amikor szeretsz, és szeretve vagy.

20L

2010. aug. 8. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Azért jó mert tudod hogy van neked , csak a tiéd és persze a szerelem a legszebb dolog //szerintem// a világon!!!
2010. aug. 8. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
azért jó mert fel lehet vele vágni
2010. aug. 8. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
tinédzser koromban én se vágytam arra h pasim legyen.. de ahogy egyre idősebb leszel (és szexuális vágyaid is lesznek), szeretnél majd Te is barátot.. 18-19 éves voltam amikor már nagyon vágytam fiúra előtte nem, jól megvoltam egyedül is... de aztán ez kialakul mindenkiben..
2010. aug. 8. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Én olyan 16 éves koromtól vágytam barátra.Ezért csak 17 évesen lett először.
2010. aug. 8. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

mert ha sokan ellened vannak, akkor marad 1 ember, akihez végtelen szeretettel, odaadással fordulhatsz. és tudod hogy ő is szeret téged...ehez hozzátartozik h megölel, megcsókol, érzem az illatát....megnyugtató hogy van nekem...

14/L

2010. aug. 8. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd megtudod, ha szerelmes leszel és rád néz a szemeivel és teljesen kész, elolvadsz, ahogy beszél, mosolyog, és akkor majd csakis arra vágsz, hogy megpusziljon, megöleljen, simogasson.
2010. aug. 8. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert jó, ha van egy pasi, aki szeret téged, és te is őt. És mert büszke lehetsz rá, hogy milyen jóképű a palid. Én is azt teszem:D
2010. aug. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!