Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha valakinek 17 évesen még nem volt barátja/barátnője? Miért?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 23:46
2/9 anonim válasza:
Nem ciki, miért lenne ciki? Én 18 éves vagyok, és nekem sem volt. .)
3/9 anonim válasza:
nem ciki csak sz@r érzés .. majd lesz
5/9 anonim válasza:
Nem ciki,mindenki máshogy és máskor érik meg a dologra.Az is lehet,hogy valaki ennyi idősen még nem talált erre érdemes személyt.
6/9 anonim válasza:
Áhh dehogy ciki! :D Nekem se volt még,és ami azt illeti nem is tervezem. xD
8/9 anonim válasza:
hogy a f*szba ne aggódj ezen! ne higgy ennek a sok marhának, ha megbékélsz a helyzettel akkor 20 évesen is egyedül leszel... k*szottul itt az ideje hogy párkapcsolatod legyen hiszen még nem életed párját keresed... na az az ami még ráér... de ezt jobb volna elkezdeni :) am. :D sok sikert :P
9/9 anonim válasza:
nem ciki. ezt a kerdest felesleges feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!