Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyurjam ki magam, most mégis?! NEM BIIIIIIROM!
kifogást mindig lehet találni! de tetszik vagy sem elég sokan vannak akiknek szar a genetikájuk -nem születtek nagydarabnak- és munka-tanulás-barátnő-család stb... mellett is van hetente 4x1,5 órájuk az edzésre plusz hogy hétköznap betartsák a kaját.
tényleg csak jóból mondom, de nem a sovány testalkatod miatt nincs barátnőd hanem azért mert úgy vinnyogsz mint akinek puncija van...
Nekem van lassan egy éve pasim..És az a pasi is főiskolába jár(nappali)...és különböző képzésekre..Képzeld el nem gazdag,eléggé vékony,arcra sem a leghelyesebb,értelmesnek értelmes...de nem a világ legokosabb embere..Én pedig 3 éve modellkedek itthon is és külföldön is.Volt már milliomos barátom,sőt volt nagydarab is...De,hogy őszinte legyen egyiket sem szerettem ennyire mint őt..Ezeket azért írtam le neked,mer úgy veszem észre,hogy nem a konditeremtől félsz,hanem a nőktől és beteges módon koncentrálsz a külsődre...Ne vedd ennyire komolyan ...Hidd el,egyszer majd te is kelleni fogsz valakinek.Fel a fejjel ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!