Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gyurjam ki magam, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gyurjam ki magam, most mégis?! NEM BIIIIIIROM!

Figyelt kérdés
1,5 év pszichologusnál...nem jutottam vele semmire. Nem lehet megkerülni ezt a kbbaszott gyurást, csak akkor fognak férfinak nézni a lányok, ha izmos leszek. Ez bebizonyosodott! De engem mindig kiröhögtek, hogy gynege vagyok! nyárra is vettem kondibérletet, de nem mertem lemenni sosem! sok kigyurtam majom ott veri magát! kit érdekel, hogy ö mit ért el! gyurás = küszködés, fájdalom, szenvedés megszégyenülés azok elött akik erösnek születtek! nem tudom hogyan kezdjem el, hogy ne röhögjenek ki! utána meg majd ha csinálom céltalanul még csak meg sem látszik majd rajtam akkor mi lesz? megint elbssztam egy csomo idöt és pénzt a semmiért?
2011. aug. 24. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:
de nem segit senki basszus!
2011. aug. 24. 21:55
 52/76 anonim ***** válasza:

Most ez tulajdonkeppen csak a csajozasrol szol?? Mert akkor teljesen rossz nyomon jarsz!!

Az ismerkedes es baratnoszerzes alapvetoen a szemelyisegen mulik, maskulonben hogy magyarazod azt, hogy egy rakas kover, sovany, atlagos, alacsony, vagy akarmilyen testalkatu - de semmikepp sem kigyurt - fiunak is van baratnoje?!

Ott van mindjart peldanak Sebeok Janos: nem egy klasszikus ferfiszepseg, megis van elettarsa...

Szerintem elobb a szemelyisegeden dolgozgass kicsit, rakj rendet a fejedben, aztan johet a tobbi is!

Tovabbra is javaslom, hogy gyakorolj egy kis onironiat es ne vedd sajat magad tul komolyan, ne feszulj be ennyire, mert ugy tenyleg sz*r az elet, ha folyamatosan gorcsbe vagy randulva!

Ja es kicsit kevesbe legyel lekezelo es becsmerlo masokkal, mert azt altalaban nem szeretik az emberek...

2011. aug. 24. 21:59
 53/76 A kérdező kommentje:

[link]

én sem szeretem, mikor lerondáznak, és fintorognak rám!

2011. aug. 24. 22:01
 54/76 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, akkor külsőre tök átlagos vagy szerintem...
2011. aug. 24. 22:04
 55/76 A kérdező kommentje:
az nem elég.
2011. aug. 24. 22:04
 56/76 anonim ***** válasza:
Átlagos lányokhoz elég az átlagos külső, átlag feletti külsőért pedig meg kell szenvedni...
2011. aug. 24. 22:09
 57/76 A kérdező kommentje:

miiiiiiiiii?

még a ronda lányoknak is csak a szép fiuk kellenek?! hol élsz te?

2011. aug. 24. 22:11
 58/76 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, van x szépfiú és 120x átlagos/ronda lány, nem kaphat mindenki szépfiút :D
2011. aug. 24. 22:46
 59/76 anonim válasza:

Kédező!!

Már sokan leírták előttem, de én is azt tudom neked mondani, h nyugodtan menj le a terembe edzeni. Akik ott vannak kigyúrtak sem így születtek, ők is megszenvedtek azért hogy úgy nézzenek ki. Én is olyan alkattal kezdtem mint te. Sőt, még vékonyabb voltam 58 kilósan kezdtem el edzeni. Senki nem röhögött ki, és senki nem nézett h mi akar itt egy vézna gyerek. Nekem rengeteg tanácsot adtak ott a "nagyok". Megfogadtam őket. Most majdnem 70 kiló vagyok.

Még annyit, hogy ha már egy ideje edzel, és látod is a fejlődést, másképp fogod majd fel ezeket a dolgokat, a fájdalmat, a szenvedést. Azt fogod mondani h megérte. Magabiztosabb is leszel egy kicsit (nem beképzelt!!) Nálam legalábbis így volt.

Szóval, irány edzeni!!!

2011. aug. 24. 22:47
 60/76 kovpet ***** válasza:

Szívesen elmondanám a véleményem, de csak provokálsz...

A "nem merek gyúrni" témához csak annyit, hogy én idén voltam gyúrni egy 45-50 kilós kissráccal is meg egy 130 kilós sráccal is (ugyan olyan magasak voltak kb) és egyikre sem nézett rá egyáltalán senki. Nem hogy csúnyán, hanem egyáltalán.

Talán normális helyre kell járni?

2011. aug. 26. 00:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!