Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyurjam ki magam, most mégis?! NEM BIIIIIIROM!
jooovan, 8.os koromban együtt épitettük apámmal a garázst.adogattam felfelé a maltert vödörben vagy 2 hétig.
15 éves koromban meg teraszt épitettünk, ott is vagy 1 hétig segitettem.
minden éven szedünk meggyet, ott is hordtam a ládákat 2esével (~30kilo)
Utolsó vagyok.
Nem én vagyok a képeken.
19:56 és 20:07 vagyok.
Barátnő téma: Táncos és modell barátnőim voltak még ennyi problémával is, fizikailag pont az ellentéteim.
Hát te hülye vagy. Ha lemész, akkor ne ilyen hozzáállással menj le, hogy "sok kigyurtam majom ott veri magát!"
Amúgy teljesen felesleges lenne lejárnod, mert, ha valakiért edzel, akkor úgyis 1-2 hónap alatt abbahagyod, magadért kell csinálni, azért, mert szereted, és nem azért, hogy legyen csajod.
Szerintem a stílusoddal vannak a legnagyobb problémák, és nem a kinézeteddel.
De elárulok annyit, hogy senki nem izmosan született, és azok a majmok leszarják, hogy lent vagy-e a teremben vagy sem, senki nem néz, de ők letettek valamit az asztalra, ami neked sosem fog sikerülni, mert nincs benned elég kitartás, alázat, csak sírni tudsz, mint egy fürdőskva, de tenni már nehéz lenne ellene...
most ha valakinek pont a gyurásban nincs kitartása, mert nem született olyan tipusnak, akkor már egyböl csira?
aki meg gyurni tud, csak éppen egy kettesért nem képes megeröltetni magát, az meg állatian király mindenki elött, mert gyur!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!