Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gyurjam ki magam, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gyurjam ki magam, most mégis?! NEM BIIIIIIROM!

Figyelt kérdés
1,5 év pszichologusnál...nem jutottam vele semmire. Nem lehet megkerülni ezt a kbbaszott gyurást, csak akkor fognak férfinak nézni a lányok, ha izmos leszek. Ez bebizonyosodott! De engem mindig kiröhögtek, hogy gynege vagyok! nyárra is vettem kondibérletet, de nem mertem lemenni sosem! sok kigyurtam majom ott veri magát! kit érdekel, hogy ö mit ért el! gyurás = küszködés, fájdalom, szenvedés megszégyenülés azok elött akik erösnek születtek! nem tudom hogyan kezdjem el, hogy ne röhögjenek ki! utána meg majd ha csinálom céltalanul még csak meg sem látszik majd rajtam akkor mi lesz? megint elbssztam egy csomo idöt és pénzt a semmiért?
2011. aug. 24. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:

jooovan, 8.os koromban együtt épitettük apámmal a garázst.adogattam felfelé a maltert vödörben vagy 2 hétig.

15 éves koromban meg teraszt épitettünk, ott is vagy 1 hétig segitettem.

minden éven szedünk meggyet, ott is hordtam a ládákat 2esével (~30kilo)

2011. aug. 24. 19:54
 42/76 anonim ***** válasza:
Barátom! 3 éves koromban izomsorvadást állapítottak meg nálam, 12 éves koromig semmi gond nem volt aztán pár nap alatt leépültem, hétfőn még fociztam, szombaton örültem, hogy egyedül ki tudok menni inni egy pohár vizet. Most 20 éves vagyok és mindössze 47kg. Konditerembe járok a nagydarab kigyúrt állatok közé. Menni nehezen tudok, bicepszet, mellet mindössze 1kg-al tudok edzeni, se izom se zsír nincs rajtam. A nagydarab kigyúrt állatok pedig nem lenéznek, hanem azt mondják, hogy gyere tesó edzünk együtt, beszélgessünk és ha valami segítség kell szólj nyugodtan. Örülnek, hogy ilyen betegen sem adom fel és emelgetem a vasakat. MENJ LE EDZENI ÉS NYISD KI A SZÁD, BESZÉLGESS! Mindenki volt kezdő az edzőteremben, mindenki elkezdte valahol. Izomsorvadásom van, nem vagyok kigyúrt állat, izmom szinte semmi, vannak nagyon nehéz pillanatok, de mosolygok a nagyvilágba, 3 barátnőm volt eddig. Soha nem szabad feladni, soha ne mond, hogy soha, ha nekem sikerült és én is képes vagyok mosolyogni és lejárni edzeni, akkor bárkinek sikerülhet! Kitartást kívánok neked! A gyúrás türelmi játék is. Legyen étrended és edzésterved!
2011. aug. 24. 19:56
 43/76 A kérdező kommentje:

[link]

nem te vagy?

2011. aug. 24. 19:58
 44/76 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem én vagyok a képeken.

2011. aug. 24. 20:07
 45/76 anonim ***** válasza:

19:56 és 20:07 vagyok.

Barátnő téma: Táncos és modell barátnőim voltak még ennyi problémával is, fizikailag pont az ellentéteim.

2011. aug. 24. 20:10
 46/76 anonim ***** válasza:

Hát te hülye vagy. Ha lemész, akkor ne ilyen hozzáállással menj le, hogy "sok kigyurtam majom ott veri magát!"

Amúgy teljesen felesleges lenne lejárnod, mert, ha valakiért edzel, akkor úgyis 1-2 hónap alatt abbahagyod, magadért kell csinálni, azért, mert szereted, és nem azért, hogy legyen csajod.

Szerintem a stílusoddal vannak a legnagyobb problémák, és nem a kinézeteddel.

De elárulok annyit, hogy senki nem izmosan született, és azok a majmok leszarják, hogy lent vagy-e a teremben vagy sem, senki nem néz, de ők letettek valamit az asztalra, ami neked sosem fog sikerülni, mert nincs benned elég kitartás, alázat, csak sírni tudsz, mint egy fürdőskva, de tenni már nehéz lenne ellene...

2011. aug. 24. 21:16
 47/76 A kérdező kommentje:

most ha valakinek pont a gyurásban nincs kitartása, mert nem született olyan tipusnak, akkor már egyböl csira?

aki meg gyurni tud, csak éppen egy kettesért nem képes megeröltetni magát, az meg állatian király mindenki elött, mert gyur!

2011. aug. 24. 21:19
 48/76 anonim ***** válasza:
Skac, én edzés mellett egyetemre járok + OKJ-ra, és még társadalmi munkát is végzek elég sokat... Nem a kettesért küzdök... Túl előítéletes vagy...
2011. aug. 24. 21:23
 49/76 anonim ***** válasza:
Az a poén, hogy ebben van is valami, kérdező.:D
2011. aug. 24. 21:23
 50/76 anonim ***** válasza:
Nem könnyű meg fájdalmas neked az a legjobb, ha itt siránkozol. Tuti, hogy megoldódik minden gondod.
2011. aug. 24. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!