Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gyurjam ki magam, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gyurjam ki magam, most mégis?! NEM BIIIIIIROM!

Figyelt kérdés
1,5 év pszichologusnál...nem jutottam vele semmire. Nem lehet megkerülni ezt a kbbaszott gyurást, csak akkor fognak férfinak nézni a lányok, ha izmos leszek. Ez bebizonyosodott! De engem mindig kiröhögtek, hogy gynege vagyok! nyárra is vettem kondibérletet, de nem mertem lemenni sosem! sok kigyurtam majom ott veri magát! kit érdekel, hogy ö mit ért el! gyurás = küszködés, fájdalom, szenvedés megszégyenülés azok elött akik erösnek születtek! nem tudom hogyan kezdjem el, hogy ne röhögjenek ki! utána meg majd ha csinálom céltalanul még csak meg sem látszik majd rajtam akkor mi lesz? megint elbssztam egy csomo idöt és pénzt a semmiért?
2011. aug. 24. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:
EGYEDÜL!
2011. aug. 24. 18:25
 32/76 anonim ***** válasza:
Kérdező!Szépen le fogsz járni a konditerembe,és gyúrni fogsz,nem itt siránkozni,ha kis súllyal bírod először,akkor egy ideig azzal fogod csinálni,nem fog kinevetni senki,aki esetleg mégis kinevetne,azzal ne foglalkozz.Sőt,merem állítani,ha valakit megkérsz normálisan,az segíteni fog neked.
2011. aug. 24. 18:49
 33/76 anonim ***** válasza:
és másnak könnyű? addig jó amíg fáj! ha könnyű lenne akkor az olyanok is kigyúrtak lennének mint te, akik itt rinyálnak hogy nehéz meg hogy fáj. minden ami számít valamit az életben azért keményen meg kell szenvedni!!
2011. aug. 24. 18:50
 34/76 anonim ***** válasza:
Hallod, linkelj már egy képet a befeszített bicepszedről! Csaknem lehet olyan szar a helyzet...
2011. aug. 24. 18:53
 35/76 A kérdező kommentje:
ok
2011. aug. 24. 18:55
 36/76 anonim ***** válasza:
2011. aug. 24. 19:04
 37/76 A kérdező kommentje:
2011. aug. 24. 19:14
 38/76 anonim ***** válasza:
Ahogy sejtettem. Ez még nem olyan vészes. Nem kell szarrá gyúrnod magad, elég, ha csak kicsit erősítesz.
2011. aug. 24. 19:32
 39/76 anonim ***** válasza:

Én már elmúltam 30, de nekem se megy a hízás, pedig azt mondják, ahogy öregszik az ember, úgy szedi fel a kilókat, de ez rám nem igaz. Ezért én sem merek konditerembe járni.

Itthon próbálok valamit edzeni, itt nem lát senki.

Felkötöttem egy rudat, a húzódzkodás több izomcsoportot is edz, és csak eleinte nehéz, később már nem. Van hatása, mert a teljes testsúlyodat fel kell húznod. A nehézségi fokot lehet növelni egyrészt a sorozatok számával, másrészt, hogy nem engeded magad vissza azonnal.

Attól függően, hogy milyen szélesre teszed a karjaidat, más más izomcsoportot tudsz edzeni. Lényeg, hogy ne segíts a lábaddal, ezért azokat X alakban kell összefűzni.

Hasra vettem egy ABKING PRO nevű szerkezetet, ez mondjuk pénz, de jó és nem megy szét a derekam, mint a felüléstől, valamint a vízszintes alá is be lehet állítani, nem úgy, mint a felülésnél.

Lábra meg ott a bringa, nem kell a plafont bámulnod, és egy helyben tekerni hanem, közben tájat is látsz.

Szerintem már ezzel is javíthatsz magadon, lehet, hogy nem leszel olyan, mint az igazi testépítők, de nincs is erre szükség, nem minden a külső. Vannak többen, akik még nálam is vékonyabbak, mégis van barátnőjük. Tehát nem minden a külső.

2011. aug. 24. 19:35
 40/76 anonim ***** válasza:

19:35 vagyok

Lefelejtettem még valamit.

Amennyiben vidéken laksz és fával tüzeltek, nagyon jó dolog a favágás is. Én a múlt héten apu kezéből kivettem a fejszét, már jó pár köbmétert összehasogattam. Papp László híres ökölvívónk is járt tüzépre, ez nem vicc.

2011. aug. 24. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!