Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyurjam ki magam, most mégis?! NEM BIIIIIIROM!
Én már elmúltam 30, de nekem se megy a hízás, pedig azt mondják, ahogy öregszik az ember, úgy szedi fel a kilókat, de ez rám nem igaz. Ezért én sem merek konditerembe járni.
Itthon próbálok valamit edzeni, itt nem lát senki.
Felkötöttem egy rudat, a húzódzkodás több izomcsoportot is edz, és csak eleinte nehéz, később már nem. Van hatása, mert a teljes testsúlyodat fel kell húznod. A nehézségi fokot lehet növelni egyrészt a sorozatok számával, másrészt, hogy nem engeded magad vissza azonnal.
Attól függően, hogy milyen szélesre teszed a karjaidat, más más izomcsoportot tudsz edzeni. Lényeg, hogy ne segíts a lábaddal, ezért azokat X alakban kell összefűzni.
Hasra vettem egy ABKING PRO nevű szerkezetet, ez mondjuk pénz, de jó és nem megy szét a derekam, mint a felüléstől, valamint a vízszintes alá is be lehet állítani, nem úgy, mint a felülésnél.
Lábra meg ott a bringa, nem kell a plafont bámulnod, és egy helyben tekerni hanem, közben tájat is látsz.
Szerintem már ezzel is javíthatsz magadon, lehet, hogy nem leszel olyan, mint az igazi testépítők, de nincs is erre szükség, nem minden a külső. Vannak többen, akik még nálam is vékonyabbak, mégis van barátnőjük. Tehát nem minden a külső.
19:35 vagyok
Lefelejtettem még valamit.
Amennyiben vidéken laksz és fával tüzeltek, nagyon jó dolog a favágás is. Én a múlt héten apu kezéből kivettem a fejszét, már jó pár köbmétert összehasogattam. Papp László híres ökölvívónk is járt tüzépre, ez nem vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!