Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyurjam ki magam, most mégis?! NEM BIIIIIIROM!
1 éve járok kondiba de eddig még senki se nevetett rajtam. Kb minden 10 ember van csak ott kigyúrva, a többieknek átlagos az izomzata.
Én nagyon vékony vagyok és 1 év alatt szélesedett a vállam és érzem hogy erősebb lettem.
A kérdező kommentje:
ma vettem két 5 kilos sulyzot! az eladó csávo egyböl kikapta a kezemböl a boltban, hogy ma ö elviszi a pénztárig, én legszivesebben leszurtam volna egy késsel ezért a nagy személyeskedésért!
A rudat csak elbírod már...
Én 45 kilóval nyomok fekve, ez elég kevés de a súlyomhoz és a magasságomhoz képest szerintem jó. Aki többel nyom az általában nehezebb nálam.
Átlagon aluli izomzatom van, sőt még nálad is vékonyabb vagyok mert a súly az nagyjából egyezik csak magasabb vagyok nálad.
Az osztályban én voltam mindig a leggyengébb, tesiórán elég gyatrán teljesítettem, volt hogy nem is bírtam végig.
Nem mondom hogy most ki vagyok gyúrva, van hova fejlődni de erősebb lettem.
én a tesiórákon keményen megcsináltam a gyakorlatokat.
bár mondjuk nyilván a nagy kanok is röhögve megycsinálták volna, csak nekik nem érdekük, hogy elfáradjanak...anéklül is kellenek a nöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!