Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gyurjam ki magam, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gyurjam ki magam, most mégis?! NEM BIIIIIIROM!

Figyelt kérdés
1,5 év pszichologusnál...nem jutottam vele semmire. Nem lehet megkerülni ezt a kbbaszott gyurást, csak akkor fognak férfinak nézni a lányok, ha izmos leszek. Ez bebizonyosodott! De engem mindig kiröhögtek, hogy gynege vagyok! nyárra is vettem kondibérletet, de nem mertem lemenni sosem! sok kigyurtam majom ott veri magát! kit érdekel, hogy ö mit ért el! gyurás = küszködés, fájdalom, szenvedés megszégyenülés azok elött akik erösnek születtek! nem tudom hogyan kezdjem el, hogy ne röhögjenek ki! utána meg majd ha csinálom céltalanul még csak meg sem látszik majd rajtam akkor mi lesz? megint elbssztam egy csomo idöt és pénzt a semmiért?
2011. aug. 24. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 DakotaDamon ***** válasza:
Attól, hogy szőrös vagy, nem leszel erősebb. Kivéve, ha 5 centi vastag tömött bundád van, ami nyom kb. 50 kilót, és azt cipeled egész nap. Menj le gyúrni.
2011. aug. 24. 17:43
 12/76 anonim ***** válasza:
na hajrá én is épp most kezdek neki majd a gyúrásnak és nekem is megfordult a fejemben az, hogy mi van ha feleslegesen csinálom és nem leszek izmosabb? meg hát sok pénzbe van ám a sok cucc
2011. aug. 24. 17:44
 13/76 A kérdező kommentje:
haggyukmár mikor 14 évesen nyomkodnak 40 kilot fekve én meg még a kbbaszott rudat se birom el.
2011. aug. 24. 17:45
 14/76 anonim ***** válasza:

1 éve járok kondiba de eddig még senki se nevetett rajtam. Kb minden 10 ember van csak ott kigyúrva, a többieknek átlagos az izomzata.

Én nagyon vékony vagyok és 1 év alatt szélesedett a vállam és érzem hogy erősebb lettem.

2011. aug. 24. 17:47
 15/76 A kérdező kommentje:
átlagon aluli izomzatom van.
2011. aug. 24. 17:48
 16/76 anonim ***** válasza:
hát ha ennyire nagy a gond, akk kezd otthon fekvőtámasszal meg ilyenekkel, izmosabb nem leszel tőle nagyon, de erősebb igen, am mindig vannak csávók akik segítenek a kezdőknek
2011. aug. 24. 17:49
 17/76 A kérdező kommentje:
15-16 évesen 3*10 fekvötámasz simán lement nálam, meg egy karos huzozkodás 10.erös voltam, de akik erösnek születtek alapbol, azok simán lenyomtak mindenben
2011. aug. 24. 17:49
 18/76 A kérdező kommentje:

A kérdező kommentje:

ma vettem két 5 kilos sulyzot! az eladó csávo egyböl kikapta a kezemböl a boltban, hogy ma ö elviszi a pénztárig, én legszivesebben leszurtam volna egy késsel ezért a nagy személyeskedésért!

2011. aug. 24. 17:52
 19/76 anonim ***** válasza:

A rudat csak elbírod már...

Én 45 kilóval nyomok fekve, ez elég kevés de a súlyomhoz és a magasságomhoz képest szerintem jó. Aki többel nyom az általában nehezebb nálam.

Átlagon aluli izomzatom van, sőt még nálad is vékonyabb vagyok mert a súly az nagyjából egyezik csak magasabb vagyok nálad.

Az osztályban én voltam mindig a leggyengébb, tesiórán elég gyatrán teljesítettem, volt hogy nem is bírtam végig.

Nem mondom hogy most ki vagyok gyúrva, van hova fejlődni de erősebb lettem.

2011. aug. 24. 17:52
 20/76 A kérdező kommentje:

én a tesiórákon keményen megcsináltam a gyakorlatokat.

bár mondjuk nyilván a nagy kanok is röhögve megycsinálták volna, csak nekik nem érdekük, hogy elfáradjanak...anéklül is kellenek a nöknek!

2011. aug. 24. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!