Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gyurjam ki magam, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gyurjam ki magam, most mégis?! NEM BIIIIIIROM!

Figyelt kérdés
1,5 év pszichologusnál...nem jutottam vele semmire. Nem lehet megkerülni ezt a kbbaszott gyurást, csak akkor fognak férfinak nézni a lányok, ha izmos leszek. Ez bebizonyosodott! De engem mindig kiröhögtek, hogy gynege vagyok! nyárra is vettem kondibérletet, de nem mertem lemenni sosem! sok kigyurtam majom ott veri magát! kit érdekel, hogy ö mit ért el! gyurás = küszködés, fájdalom, szenvedés megszégyenülés azok elött akik erösnek születtek! nem tudom hogyan kezdjem el, hogy ne röhögjenek ki! utána meg majd ha csinálom céltalanul még csak meg sem látszik majd rajtam akkor mi lesz? megint elbssztam egy csomo idöt és pénzt a semmiért?
2011. aug. 24. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmár ember, mit játszod itt a keményt? most fel akarsz pakolni valami izmot , vagy sírni itt estig? Ha kiveszi a kezedből a súlyt és elviszi a pénztárig akkor mivan? Dolgozz azzal ami megy, ha 1 kiló akkor 1 kilóval. Erősödés nem genetika kérdése. -.-" . 14 évesen tök vézna voltam. 2 kg-os súlyzóval kezdtem bicepszezni, meg ilyen nagyon gagyin. És most? 70 kg-mal nyomok fekve 6x12 sorozatban és 15 kilóval bicepszezek. közbe eltelt 1,5-2 év. Heti 3 edzés. és szard ár le más mit gondol. magadért csinálnád nem? Na tessék szépen lehúzni a terembe és kérni segítséget valakitől.
2011. aug. 24. 18:03
 22/76 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan belekezdhetnel egy kis szemelyisegfejlesztesbe is, mert - es ezt most ne vedd szemlyeskedesnek - ugy erzem, arra is szukseged lenne...

Van ket nagyon-nagyon hasznos dolog, ami ugy vettem eszre kitunoen mukodik, ha az ember tisztaban van a sajat hianyossagaival es a fejeben meg elnek a gyerek- es kamaszkori megalaztatas kepei (megjegyzem: az en fejemben is igen elenken elnek meg): ONIRONIA es HUMOR!

Ezekre is gyurj es sokkal konnyebben el tudod majd viselni az eletet!

2011. aug. 24. 18:05
 23/76 A kérdező kommentje:

sajnos testi gyengeségemet a kommunikácios képességeim hiánya is tetézi. magyarul: még segitséget kérni sem tudok ugy, hogy ne legyek gáz!

17 évesen izomálat vagy? nem szakadtál még széjjel?

2011. aug. 24. 18:06
 24/76 anonim ***** válasza:
öööö...nem akarok izélni de ha a pszichológus nem segített akkor gondolod hogy majd a GYIK-on fogják megváltani az életedet?:D:D...
2011. aug. 24. 18:13
 25/76 A kérdező kommentje:
a pszichologus nem gyurós fajta.
2011. aug. 24. 18:15
 26/76 anonim ***** válasza:
Honnan írsz kérdező?
2011. aug. 24. 18:18
 27/76 A kérdező kommentje:
koliból
2011. aug. 24. 18:18
 28/76 anonim ***** válasza:

szerintem irány vissza az orvoshoz!

a legtöbbet girnyók amikor lemennek a terembe és munkával, szenvedéssel lesznek izmosak!

senki nem veri ott magát, az emberek oda edzeni járnak és kur*vára leszarják, hogy a másik mit csinál amíg kulturáltan viselkedik a teremben.

nem küszködésnek hanem sportnak-hobbinak kell felfogni a "gyúrást" amit amúgy edzésnek szoktak nevezni.

ilyen mentalitással neki se állj!

2011. aug. 24. 18:22
 29/76 anonim ***** válasza:
*a legtöbben
2011. aug. 24. 18:23
 30/76 A kérdező kommentje:
DE NEHÉZ BASSZUS ÉS FÁJDALMAS, NEM FOGOD FEL! NEKEM NEM KÖNNYÜ! NEHÉZ FÁJDALMAS,MEGALÁZÓ, HOGY OTT KÜSZKÖDÖK!
2011. aug. 24. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!