Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyurjam ki magam, most mégis?! NEM BIIIIIIROM!
Szerintem nyugodtan belekezdhetnel egy kis szemelyisegfejlesztesbe is, mert - es ezt most ne vedd szemlyeskedesnek - ugy erzem, arra is szukseged lenne...
Van ket nagyon-nagyon hasznos dolog, ami ugy vettem eszre kitunoen mukodik, ha az ember tisztaban van a sajat hianyossagaival es a fejeben meg elnek a gyerek- es kamaszkori megalaztatas kepei (megjegyzem: az en fejemben is igen elenken elnek meg): ONIRONIA es HUMOR!
Ezekre is gyurj es sokkal konnyebben el tudod majd viselni az eletet!
sajnos testi gyengeségemet a kommunikácios képességeim hiánya is tetézi. magyarul: még segitséget kérni sem tudok ugy, hogy ne legyek gáz!
17 évesen izomálat vagy? nem szakadtál még széjjel?
szerintem irány vissza az orvoshoz!
a legtöbbet girnyók amikor lemennek a terembe és munkával, szenvedéssel lesznek izmosak!
senki nem veri ott magát, az emberek oda edzeni járnak és kur*vára leszarják, hogy a másik mit csinál amíg kulturáltan viselkedik a teremben.
nem küszködésnek hanem sportnak-hobbinak kell felfogni a "gyúrást" amit amúgy edzésnek szoktak nevezni.
ilyen mentalitással neki se állj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!