Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira vágyom egy ffi érintésére, csókjára simogatására, szeretésére. De nincs barátom. Mit tegyek?
A helyzet az, h eddig nem is volt barátom, de már elviselhetetlen a hiánya. Szükségem van vkire, szükségem van rá, h érezzem, h fontos vagyok neki, szükségem van rá, h vkit szeressek és, h vki viszont szeressen. Mit tegyek? Pasizzak, de hol? Nincs kedvem hülye csőnadrágos, vasalthajú szépfiúkkal ismerkedni, akik a korosztályomból vannak. nekem egy férfias, érett gondolkodású, vonzó, magabiztos társra van szükségem...
18/L
Ha Fejér megyébe laksz akkor ismerkedhetünk ha gondolod...:)
18F
nahszóval kedves leányzó
nagyon helyes, hogy nem akarsz a genetika söpredékeivel megismerkedni:D emosok ,vasalthajú majmok, stb)
dicséretre méltó, sajnos kevés az iylen csaj manapság.
De miért nincs aktuális hódolód?
nem jársz bulizni? vagy mivan?
nemfeltétlen kell innod, csek elmész és jólérzed magad:P
A netes ismerkedésről meg annyit, hogy akkor még nem ismersz:P de
szetem megfogsz:P
ja és ne foglalkozz iylenekkel mint az 52 es.
perverzek, és csak lyuk kell nekik
Havonta-másfél havonta járok el bulizni. De, nem megy ez nekem, sajnos...
A bulikban állt. minden srác arra gondol, h rögtön megdöntse a csajt. Nem tudom, mit fogok tenni, majd vhogy alakul, remélem...
figyelj, alakulni fog, nem kell kapuzárási pánik.
az istenért, 18 vagy, életed legszebb évei hátra vannak.
és nem minden fiú olyan a discoban sem, ha meg igen akkor annak vannak ismertető jelei,...:D
csak figyelmesnek kell lenned ::D
de a havi 1 nagyon nagyon kevés :S, a srácok legtöbbje bátortalan, és az utcán, erre arra, suliban nem fog leszólítani mert f*sik....
szal kell a pia oldó hatása :P
am mióta vagy szingli ?
azért vagy ilyen óvatos, mert az előző pasid megcsalt, vagy megbánotott, és nem bízol a férfiakban ? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!