Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan kapcsolatod ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod ahol már nem élvezted a közös ünneplést karácsonykor?

Figyelt kérdés
Azért mert gond volt a kapcsolattal.
ma 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt. Mindig húztam-halasztottam a szakítást, hol a karácsonyra fogva, hol a születésnapjára, hol valami más eseményre. De aztán rájöttem, hogy így végleg beleragadok egy rossz kapcsolatba és nem lehet mindig azt nézni, hogy mikor alkalmas a szakítás, mert az valójában sosem az. Dönteni kell és menni.
ma 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, volt.

Folyamatosan feszült voltam miatta.

ma 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:

A mostani. Eddig, 10 évig nem voltak rám kíváncsiak az anyjáék. Első perctől gyűlölt az anyja, mert "elloptam" a pici fiát. Az apja is rendesen bőgött, amikor a párom elköltözött hozzám. Mindennek elátkoztak.

Most meg hirtelen váltás. Kb 2 hónapja mindig hívnának, és csináljam már én a karácsonyi sütés főzést.

Minden vágyam random sfej vadidegeneknek csicskázni (fel se ismerném őket az utcán, 2x találkoztunk). Csináljak vagy 6 bejglit, 3 féle főételt meg a faxom tudja már mit találtak ki, egy nap alatt.

Vegyenek a boltban bejglit, rendeljenek menüt mint mások.

Xanaxot kellett felíratnom. Ebből ünnepi szakítás lesz.

ma 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló, majd írd meg itt, komolyan érdekel a sztory.
ma 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem, karácsony előtt felmondtam.

Vagyis tudtam, hogy nem akarok menni, nem is mentem. Röviddel azután végleg elváltak útjaink.

ma 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Minek vagytok együtt, ha már a közös ünnepeket se tudjátok élvezni? Biztos, hogy nem várnám ki, hogy eddig eljussunk. Vagy javítunk, vagy szakítunk.
ma 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!