Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogyha a barátnőm nem velem tölti az újévet?

Figyelt kérdés
Én nem különösen töpprengtem ezen mindaddig amíg a barátaim/szüleim nem kérdezték meg hogy "hogy-hogy nem a barátnőddel töltöd a szilvesztert?", valaki mondta hogy elég fura, valaki hogy gáz, valaki csak annyit mondott hogy nemérti hogy miért nem, de én nemtudom hogy ez most így alap dolog lenne-e, persze szomorú is vagyok hogy nem engem választott, de nem fogom túlgondolni ezt mert valszeg úgyis csak rosszabb érzés lenne. Szerintetek?
tegnap 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenki egyéni preferenciája. A párok általában együtt szokták. Mit jelent az, hogy "nem téged választott"?
tegnap 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:
23%

én örülök, mert velem fogja ;) Nyugi, nem lesz magányos!

- Random srác aki meg fogja kapni

tegnap 17:56
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

A gáz az lenne ha ennek az lenne az eredménye, hogy ne hari részeg voltam megcsaltalak de nem tehetek rola.

Ez kb proli szint lenne.

tegnap 18:05
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

- Életkorotok?

- Mióta a "barátnőd"?

- Miért nem lesz veled?

tegnap 18:11
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Igen, az. Ha nincs valami konkrét oka, amiért nem tudtok együtt stzilvezterezni, akkor az gáz. Nem jósolok hosszú időt nektek.
tegnap 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
36%

Miért nem töltitek együtt? Te miért nem lehetsz ott ahol ő szilveszterezik?

Nekem is van párom. Én partyzós vagyok, ő abszolút nem. Viszont szilveszterkor sose mennék el nélküle valahova. Egy sima hétvége más, de ünnepkor semmiképp se. Forditott esetben nekem is rosszul esne.

tegnap 18:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Én meg pont úgy gondolom, hogy nem csak ezeken a kötelező ünnepeken kell szeretni a másikat és vele lenni. Évek óta én sem/mi sem járunk el sehova, itthon megvárjuk az éjfélt aztán alszunk. Idén úgy volt, hogy többnapos munkán lesz, ezért én megbeszéltem baratnokkel, hogy átmegyek hozzájuk, rég voltam akárhol is szilveszterkor. Közben kiderült, hogy mégsem megy el a párom. Most akkor le kellene mondanom a barátnőimet?
tegnap 19:21
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Hát figyu, ha te nem szereted az ivászatot, a hangoskodást, a zsibongást, akkor nem kötelező vele bulizni.
tegnap 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
7# Ne sarkítsd ki a dolgokat, én se csak ünnepekkor szeretem a páromat. 😀 viszont egy ünnepnap sokkal rosszabb egyedül, mint egy sima szombat este. Én egyébként is azt vallom, hogy egy párkapcsolatban kellenek a külön programok, viszont rossz lenne ha pl az új évet nem együtt köszöntenénk, vagy a szenteste nem együtt telne el.
tegnap 20:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi az oka, hogy nem töltitek együtt a szilvesztert.
tegnap 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!