Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik egy (nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy (nem ismert) színész. Szeretném megismerni, de hogyan? Ráírjak facebookon, vagy élőben környékezzem meg?

Figyelt kérdés

Időnként szoktam színházba járni vidéken és felfigyeltem az egyik színészre, hogy elmondhatatlanul az esetem. Nem ismert ember, az elkötelezett színházlátogatók számára lehet csak ismert a neve, az is helyben.

Tudom, hogy nem is ismerem, így nem feltételezek róla előre semmit, de kíváncsivá tett, szívesen megismerném.

Nem tudom hogyan kerülhetnék vele kontaktba, közös társaságba. Háromszor láttam eddig játszani, az utolsó előadás után vártam a színházban, hátha valahol felbukkan, de nem találkoztunk össze.

Az egyik barátnőm apuja kollégája volt régebben az ő apjának, ennyi a közös pont. :D

Közösségi média alapján egyedülálló. (Aztán persze ki tudja.)

28-30 év körül van, én 24.

Gondoltam már rá, hogy bejelölöm/követem valamelyik platformon, majd ha visszajelöl, akkor valamivel kapcsolatban írok neki. Az nagyon gagyi lenne? Nőként még sosem kezdeményeztem. Ő nagy valószínűséggel meg azt sem tudja, hogy ki vagyok.

Talán jobb lenne valamiképp élőben a közelébe férkőzni. Az személyesebb és ő is láthatná, hogy nem csak egy sosem látott valaki irogat neki.

Első körben tényleg csak megismerni szeretném. Lehet, hogy teljesen más emberek vagyunk és nem is értenénk meg egymást. Azonban nem akarom elengedni a gondolatot, mert még soha az életben nem volt olyan, hogy csak távolból figyelve ennyire felkeltette volna valaki az érdeklődésemet. Alapvetően nem vagyok egy rajongó típus.

ma 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mielőbb ess rajta túl és derítsd ki, hogy ne egy déli bábot kergess. Esetleg nekem az jutott eszembe, hogy ha látnád a színházban, akkor gratulálni neki, mennyire jól játszott és egy kis papírra felírod a telefonszámod és odanyomod a kezébe aztán elsétálsz. Így meg rá bízod, megakar-e keresni vagy nem.
ma 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz, amit az első ír, bár én ehhez mindig túl nyuszi voltam.

Szerintem nyugodtan írhatsz neki a közösségi oldalon is, ha ahhoz bátrabbnak érzed magad. Ugyanúgy gratulálhatsz neki, hogy láttad és nagyon tetszett az előadás ... stb. Hátha ott oldottab lennél, mint élőben.

ma 10:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Én is nyuszi vagyok az ilyenhez, ráadásul olyan kellemetlen lehet elsétálni ezek után. De vagánynak tartom azt, aki meg meri lépni! :)

Arra is gondoltam, hogy élőben gratulálok neki, majd utána jelölöm be. Azt nem szeretném, hogy az jöjjön le neki az egészből, hogy egy fanatikus kis rajongó vagyok. Mondjuk nálunk sajnos vagy nem sajnos, a körzetis orvosnak nagyobb ismeretsége és nimbusza vagy, mint a helyi színészeinknek.

Legközelebb csak januárban megyek színházba, de ő is játszani fog.

ma 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Jelöld be. Ha érdekled úgy is vissza fog jelölni. Az meg koránt sem biztos hogy egyedülálló. Mi sem a neten éljül a kapcsolatunkat párommal.
ma 12:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem biztos az, hogy egyedülálló, de mivel nem látom jelét annak, hogy van párja, így próbálkozom. Ha meg foglalt, akkor majd közli.
ma 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy sikerül, próbáld meg. Vagy személyesen, ha nem sikerül, akkor ráírsz, aztán kiderül, mi lesz.
ma 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is látásból ismertem a párom és mástól kérdeztem meg hogy hívják. Mindig csak szemezgettünk egymással. Aztán bejelöltem ő vissza és rám írt. Ha érdekled a srácot biztosan vissza fog jelölni és még az is lehet hogy ír ha még sem akkor ráírsz te :) bátorság
ma 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!