Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen helyzetben részed?
Figyelt kérdés
Amikor te jobban akartál valamit mint a párod, pedig rá vonatkozott a volna a dolog.
Például mond neki az orvos valamit ( diéta több mozgás) stb és te jobban akarod ezt betartani mint a párod és úgy kezdesz főzni,vagy hívod őt mozogni stb..de a párod meg nem tesz bele energiát mert magától nem is törődik az egésszel..
ma 13:42
1/3 anonim válasza:
Igen speciel a párom nagyon figyel arra, hogy bevegyem a vérnyomáscsökkentőmet. Esküszöm annyira rá van izgulva a témára, hogy már múltkor mondtam, hogy akkor tessék itt a mai adagom. Szökő évben felejtem el egyszer bevenni, de őt nagyon izgatja a vérnyomáscsökkentőm.
2/3 anonim válasza:
Igen. Szerettem volna segíteni megszabadítani a függőségeitől. Ő előadta, hogy hálás, és csak miattam fog majd sikerülni. Majd rájöttem, hogy csak hazudik, manipulál, és szarik bele, meg sem próbálja. Az ilyet nem lehet erőltetni, ezt fontos lecke megtanulni. Ha valami változásra van szüksége a páromnak, és nem hajlandó tenni érte, akkor meg is szakadhatok, nem fog változni. Felnőtt embereknek magukért kell vállalniuk a felelősséget. Ha ez nekem nem elfogadható, mert zavar pl a függősége, egészsegtelen életmódja stb, akkor nem maradok vele.
3/3 anonim válasza:
Ez nem "te jobban akartál valamit", hanem inkább "te akartál valamit, de a párod nem".
Én is hasonló helyzetben voltam, mint a 2-es, az exemet próbáltam leszoktatni a fűről, de az is hazugság volt, amit kérdezett. Hazudott mindenkinek az anyjától a haverjáig. Értelmetlen volt időt pazarolnom rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!