Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire fontos neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos neki, hogy velem szexelhessen?

Figyelt kérdés

3 hónapja ismerkedek egy férfivel társkeresőről. Csak szexelni szeretnénk egymással. Ő még mindig külföldön van ismerkedésünk óta, tehát még nem találkoztunk. Pár hét múlva jön haza. Minden nap ír (persze én ezt viszonzom). Egyetlen nap se maradt ki.

Ennyire fontos lenne neki, hogy szexeljen velem? Olvasom itt, hogy sokan komoly kapcsolatra keresnek partnert és ott se teszi oda magát ennyire sok ember, sőt pár nap múlva ghostingolnak. Akkor ő csak egy szexelés miatt miért ilyen kitartó? Igaz, hogy nincs senkije és 50+os.

ma 09:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem egy, hanem több.
ma 10:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ezért, mert 50+ős. Valószínűleg a kutyát nem érdekli, Te meg 20on éves vagy és hát neked ez tetszik, hogy valaki ennyire tolja a semmit. Tulajdonképpen, ha valaki csak szexet akar, akkor nem keres ennyit.
ma 10:01
 3/15 A kérdező kommentje:
40 feletti vagyok. Huszonévesen 30-asokkal ismerkedtem.
ma 10:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Ezért furcsa, mert a komoly kapcsolatot keresők sokkal jobban xarnak az egészre..
ma 10:05
 5/15 anonim ***** válasza:
30%
Atya ég egy p#nci se ér ennyit
ma 10:06
 6/15 A kérdező kommentje:
5-ös irígykedünk? Gondolom neked nem is jut.
ma 10:08
 7/15 anonim ***** válasza:
48%
Ugyan mire?
ma 10:09
 8/15 anonim ***** válasza:

Lehet régen volt már szexben része, és nem is lehet túl kelendő már. Az meg hogy külföldön van, még jobban megnehezíti a helyzetét ebben.

Ha megbeszéltétek, hogy csak szex, akkor nem is akar ő többet ennél. Ez inkább a nőkre jellemző. :)

ma 10:12
 9/15 A kérdező kommentje:
Arra, hogy ő nemsokára puncit kap tőlem. Te meg biztos egy dagadt, buta, rosszindulatú, szűz incel vagy, aki gyűlöli a nőket és bunkón is viselkedik.
ma 10:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát én se akarok többet, van férjem.
ma 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!