Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire fontos neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos neki, hogy velem szexelhessen?

Figyelt kérdés

3 hónapja ismerkedek egy férfivel társkeresőről. Csak szexelni szeretnénk egymással. Ő még mindig külföldön van ismerkedésünk óta, tehát még nem találkoztunk. Pár hét múlva jön haza. Minden nap ír (persze én ezt viszonzom). Egyetlen nap se maradt ki.

Ennyire fontos lenne neki, hogy szexeljen velem? Olvasom itt, hogy sokan komoly kapcsolatra keresnek partnert és ott se teszi oda magát ennyire sok ember, sőt pár nap múlva ghostingolnak. Akkor ő csak egy szexelés miatt miért ilyen kitartó? Igaz, hogy nincs senkije és 50+os.

ma 09:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha van férjed, akkor pontosan mi itt a kérdés? Biztos nincs kivel szexelnie, nyilván örül annak, hogy valakivel lesz egy ingyen kósza numerája. :)

Nem kell ezt túl gondolni, lehet utána úgy elszívódik mint a kámfor. :D

ma 10:19
 12/15 A kérdező kommentje:
12-es ebben igazad ven és tisztában vagyok vele, hogy bármikor eltűnhet. Csak eddig izgi, ahogy minden nap húzzuk egymás agyát.
ma 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Hidd el egy férfi sok mindenre képes ha valamit a fejébe vesz. Nekem volt olyan aki majd egy évig hülyített szerelemmel, majd utána felszívódott. 😅
ma 11:53
 14/15 anonim ***** válasza:

"Igaz, hogy nincs senkije és 50+os."

:D:D:D

Akkor valószínű nincs sok lehetősége.

ma 13:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Végülis az a jó, ha nincs sok lehetősége. Így tutira eljön hozzám. Totál jó teste van pedig korához képest, a farka is nagy, csak az arcán látszik az öregedés. De nekem tetszik.
ma 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!