Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, akiknek fontos egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek fontos egy férfi egzisztenciája: mit szóltok ahhoz, hogy Donald Trump ismét elnök lett, ez lehet az egzisztencia tetőpontja?

Figyelt kérdés
Donald Trump példát mutatatott a férfiaknak, hogyan kell sikerre törekedni, és mi a siker?
tegnapelőtt 21:00
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Csak olyan nőktől várok kommentet, akinek fontos a férfi egzisztenciája.
tegnapelőtt 21:02
 2/34 anonim ***** válasza:
69%
Nekem fontos, de sose jönnék össze olyan férfival aki ezt gondolja. Ha ennyire eltér a világ nézetünk nincs értelme.
tegnapelőtt 21:49
 3/34 anonim ***** válasza:
81%

Mi koze Trump gyozelmenek a magyarorszagi ferfiak egzisztenciajahoz?

Nekem annyiban fontos, hogy kb egy szinten keressunk es tudjunk egyutt boldogulni. Ennyi es nem tobb.

tegnapelőtt 21:51
 4/34 A kérdező kommentje:

"Mi koze Trump gyozelmenek a magyarorszagi ferfiak egzisztenciajahoz?"

Egy minta arra, hogy mindig fel lehet állni, és törj magasra.

Ne elégedj meg egy vidéki lakással, legyen budapesti újépítésű lakásod.

Érd el a lehető legmagasabb pozíciót.

tegnapelőtt 21:58
 5/34 anonim ***** válasza:
58%
Mibol kellett volna felallnia? Eleteben nem volt csoro a pasi. Ellenben meg mindig egy nemieroszak elkoveto vadallat. Az ilyenek viszont nem fejlodnek emberileg, az ilyen egy normalis nonek sem kell.
tegnapelőtt 22:07
 6/34 anonim ***** válasza:
40%
5. Ott voltál? Imádom amikor az emberek azt vélik valóságnak, amiben hinni akarnak. Ha már nemi erőszak, azt tudtad hogy egy normális családban egy normális férj ha szexuálisan próbál közelíteni a normális feleségéhez, de annak a szokásos esti fejfájása van, akkor az nemi erőszak? Hozzá sem kell érni. Csak mondom, engem a feleségem így lehetetlenített és mocskolt be. Szerinted? A családomért éltem, egy hangos szót nem ejtettem. Csak mint kiderült, asszexuális volt, tovább meg már nem bírta eljátszani. Közben talált egy asszexuális pasit, és ezzel a gusztustalan húzással kiütött. Szóval nálam a nemi erőszak már picit mást jelent. Havi 2x szexeltünk, de neki ez is undorítóan sok volt.
tegnapelőtt 22:19
 7/34 anonim ***** válasza:
27%

5-ös.

Elnézést de te ott voltál?

Megint egy kérdés ami nem kérdés. Csak összemosnak dolgokat és várják hogy bologassanak rá, aki nem így tesz az hulye

tegnapelőtt 22:41
 8/34 A kérdező kommentje:

A kérdés két részből áll:

1. Trump elérte-e az egzisztencia tetőpontját. Tehát, ha egy felhőkarcolóként képzeljük el az egzisztenciát, akkor felért-e az utolsó emeletre?

2. Ez pelda lehet-e más férfi előtt.

tegnapelőtt 22:53
 9/34 anonim ***** válasza:
73%

1 igen, Trump sikeres és gazdag

2 Nem, inkább olyan sikeres férfi legyen a példa, aki tiszteletben tartja a nők jogait.

Rengeteg sikeres pasi van, akiről lehet példát venni Trump pont nem ide tartozik.

tegnapelőtt 22:58
 10/34 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindegy hogy lesz valaki sikeres és gazdag, és az sem mindegy hogy hogy viselkedik mikor sikeres és gazdag lesz.
tegnapelőtt 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!