Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, akiknek fontos egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek fontos egy férfi egzisztenciája: mit szóltok ahhoz, hogy Donald Trump ismét elnök lett, ez lehet az egzisztencia tetőpontja?

Figyelt kérdés
Donald Trump példát mutatatott a férfiaknak, hogyan kell sikerre törekedni, és mi a siker?
nov. 12. 21:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

A "rosszfiúk" olyan tanácsokat tudnak adni hogy lehet tönkre tenni egy nőt. A "rosszfiú" karakter érdekesebb ezért az van a filmekben is, a való életben viszont nem az van. Nem is nagyon találkoztam még "rosszfiúval".

A gazemberektől azt tudod csak eltanulni hogy erőszakkal, megfélemlítéssel, zsarolással és manipulálással hogy lehet elérni a célokat. Egy értelmes ember ilyet nem akar.

nov. 13. 15:46
 32/36 anonim ***** válasza:

29-esnek van igaza.

Nem tudsz róla semmit, de neked szimpi ezért követendő példa.

A jó dolgokat elhiszed a médiának a rosszakat nem.

Elég lenne ha meghallgatnád mit és hogy beszél de akkor ennyit se tettél meg.

Minden olyan állítás ami szerinted jó példa már el lett magyarázva miért nem az.

nov. 13. 15:49
 33/36 anonim ***** válasza:
Elfelejtetted bevenni a gyógyszereidet és a zavart torzult elmédben létező képről fantáziálsz
nov. 13. 17:41
 34/36 A kérdező kommentje:

A véleményed tiszteletben tartom, de nem értek veled egyet. Szerintem szét lehet szálazni a dolgokat.

Egy rosszfiútól nem kell eltanulni a zsarolást, a nők tönkretételét, de például a magabiztos fellépést egy helyzetben el lehet tőle tanulni. A jófiúktól viszont az esetek többségében szerintem nem igazán lehet eltanulni jó lifeskill-eket, mert azok általában tele vannak megfelelési kényszerrel, meg másoknak akarnak megfelelni - tisztelet persze a kivételnek. A legjobb nőket (pl. insta modellek) sem feltehetően nem ők kapják meg.

De ha vannak jó tanácsaik, szívesen meghallgatom őket is. Én nem vagyok semmi rossznak az elrontója.

A témát a magam részéről lezártnak tekintem. Sziasztok.

nov. 13. 18:49
 35/36 anonim ***** válasza:

A "jófiú" nem egyenlő a megfelelési kényszeres, introvertalt pasival. Egy "rosszfiú" is lehet ugyan olyan megfelelési kényszeres és egy "jófiú" is lehet magabiztos, sőt!

Az insta modellek nem valódi emberek, így ennek se látom értelmét.

nov. 14. 08:29
 36/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, amíg ilyen elb*đzott toposzokban gondolkodsz, addig teljesen értelmetlen ez az egész. Ami azt illeti, addig azt a benoymást kelted, hogy nemigazán találkozol élő emberekkel, max az online térben.
nov. 14. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!