Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, akiknek fontos egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek fontos egy férfi egzisztenciája: mit szóltok ahhoz, hogy Donald Trump ismét elnök lett, ez lehet az egzisztencia tetőpontja?

Figyelt kérdés
Donald Trump példát mutatatott a férfiaknak, hogyan kell sikerre törekedni, és mi a siker?
nov. 12. 21:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
44%
Leszarom Trumpot, nem veszem férfiszámba, mert csak egy vén erőszakos bunkó, mellesleg látszik rajta, hogy nem százas.
nov. 12. 23:43
 12/36 anonim ***** válasza:
41%
Aki Trumpra bármilyen értelemben pozitív példaként tekint, azt egy hulladék selejtnek gondolom és emberszámba sem veszem, nemhogy férfiszámba. Akkor sem, ha akkora vagyona van, amit már értelmezni sem tudok.
nov. 13. 00:07
 13/36 A kérdező kommentje:

Én Trumpra pozitív példaként tekintek. Nem hiszem, hogy olyan rossz ember lenne, szerintem sok esetben csak a média akarja lejáratni, ezért hazudik róla.

De a kérdés szemszögéből mindegy ez.

nov. 13. 00:19
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem férfiként a legjobb kiindulási alap arra hogy megértsd hogy mi jön be a nőknek, az az, hogy megnézed hogy milyen férfi jön be a többi férfinak.

Ha egy férfiról elködösült tekintettel, kipirult arccal, és nagy szenvedéllyel beszél a férfiak nagy része, akkor nagy esellyel a nők konkrétan undorodnak tőle. Lehet ez trump, Andrew tate, akármelyik fiúkedvenc podcast műsorvezető, vagy jobb napokat látott, futottak még celeb (dicaprio/depp 2024ben), tökmindegy. Ha valakit látványosan imádnak a férfiak, arra fordul egyet a nők nagy részének a gyomra.

És a fordítottja is igaz; ha egy férfit lenéz és megvet a többi férfi, az általában befutó a nőknél.

Néha írogattok ki kérdéseket a példaképeitekről meg egyéb pasikról akik megdobogtatják a szíveteket (általában "rosszfiúkról", ami elgondolkodtató) de felesleges a nők véleményét kikérni róluk. Te mást értékelsz egy pasiban, mint a nők.

nov. 13. 00:39
 15/36 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező, itt kiírni kérdést a libsibolsikomcsi nők közé, elég meredek.

Ezek ilyen karigeri-féle antiférfiakért vannak oda, akik csak bárgyún vigyorognak, meg elpirulnak, ha nőt látnak.

Kicsit határozottabb a pali, már: hímsoviniszta.

Nézegess videókat a 4b movementről, mi a véleményük ezeknek a nőknek trumpról.

Még a saját családjukat, férjüket is megtagadják, ha trump szavazók.

nov. 13. 01:26
 16/36 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell a médiára és a hírekre hagyatkozni. Elég megnézni miket ír és mond ő maga. Számomra semmi férfias nincs benne.
nov. 13. 06:40
 17/36 A kérdező kommentje:

Nem követtem aktívan az életét, így ezek a részek nekem kimaradtak.

De azt észrevettem Trump-on, hogy magabiztos, humoros, laza és pimasz, mint egy kamaszfiú. Olyan ember, aki meri vállalni önmagát. El tudom képzelni, hogy a feleségének is ez tetszett meg benne, ezért választotta őt, egy fiatalabb férfi helyett.

De ezek a tulajdonságok - magabiztos, humoros, laza és pimasz - egy fiatal férfinek is példa lehet, főleg ebben a világban, ahol arra nevelnek, hogy felelj meg mindenkinek.

Amúgy ha megfigyeled, Elon Musk is hasonló karakter.

nov. 13. 06:59
 18/36 anonim ***** válasza:
75%

Persze hisz milliárdosak, ehhez jön az arrogancia így persze hogy magánbiztonsak.

Számomra egyáltalán nem humoros vagy pimasz.

nov. 13. 07:06
 19/36 A kérdező kommentje:
Érthető. Ez is egy vélemény.
nov. 13. 07:40
 20/36 anonim ***** válasza:
76%
Minden normális nőnek fontos az egzisztencia. Úgy írod, mintha ez ördögtől való lenne. Ha egy nő/férfi par gyereket akar, akkor meg aztán végképp fontos, mert szeretetből nem veszel ruhát, kaját a gyereknek, nem fizeteted az oktatasat belole, es az autoba se tankolsz belole benzint. Ugyanakkor a legtobb, csak annyit var el, amit ő is elért. Én nem értem el sokmindent, van egy jó munkám, megjeresem a netto 665 öt, és van egy kis 1.5szobás lakásom. (32 vagyok) A problema ott van, amikor sokotok, még erre a minimumra sem volt képes. Majd sír a szája, hogy nekünk BMW/Audi stb kell, luxus élettel! 'Nhheeem!!!! Van átmenet a csóró munkás, meg a luxus élet kozott. Elég sok. Azt kéne megütni
nov. 13. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!