Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból ugye ma egy "csóró férfi" az 20-30 éve még átlagos férfinek számított?
Jól látom szerintem hogy az az anyagi életszínvonal amit ma egy "átlag férfi" képvisel, tehát az hogy van egy munkahelye, keres átlagbért, van egy használtautója, lakást bérel vagy jobb esetben fizeti egy felújítandó lakás hitelét és évtizedek alatt apránként lassan összerakja a teljesen átlagos életét, ez manapság a "csóró férfi" életszínvonala.
Vagy ebben tévedek?
Akinek évtizedek kellenek ahhoz, hogy eljusson az átlagos szintre az NEM átlagos.
Én bruttó 700 + nettó 40k cafeteria kombóval érzem azt, hogy átlagon vagyok. Azaz nem kell néznem a boltban az árakat, meg tudok engedni maganak egy költségesebb hobbit meg évi 2-3 kiránulást, plusz tudok félretenni, de mondjuk a saját lakás nekem is távoli cél.
Attól, hogy ez az ország a béka segge alatt van, attól még ez az átlagos, és nem az egyik hónapról a másikra nyomorgás.
Én 700EFt-ot keresek nettóban. Minden oldalról átlagosnak érzem magam. A csóróság és minden szubjektív jelző olyan dolog, amit az egyén határoz meg.
Ez az ország nem nyomorog, sőt sosem élt még ilyen jólétben. Azért érzik magukat csórónak, mert a viszonyítási alapuk egy fejlett nyugati ország. Hozzáteszem, ott is van nyomor.
Aki meg panaszkodik a politikára, inkább ne tegye. A magyar ember született, genetikailag irigy, önző, egoista, mondhatni ultra suttyó paraszt. Kicsiben sem tagadja meg magát, a kisember is megölné a másikat 5Ft-ért, a legkisebb haszon reményében a saját anyját is elárulná. A politikai garnitúra csak hűen tükrözi ennek a népnek a fő vonásait. Orbán, Mészáros, Lázár, Gyurcsány, Kunhalmi stb. pontosan ugyanolyan mint TE.
" Azért érzik magukat csórónak, mert a viszonyítási alapuk egy fejlett nyugati ország. "
AZ egész EU-ban Magyarország a lecsóróbb. Oké, Bulgáriát egy milimélterrel beelőztük. Még.
7
Szerintem nem hülyék a magyarok, de te remek ellenpélda vagy 😂
Kretén...
8. Prezentáltad a valódi magyart. Hárítasz, majd egyből rátolod az ellenségre a dolgot. Jó is nektek orbán, a nemzet sarja! Ja, majd a tisza áradni fog, várjátok csak, kolbászból lesz a kerítés is.
Az van hogy a normális magyar elzárkózik, elhatárolódik. Más különben felfalják a disznók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!