Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyiket válasszam? Fontos
Na kezdjük ott, hogy anyád se normális ennyi idő után, ha ilyen komoly és radikális döntést hoz. 6 hónap? Az úgy őszintén mi?
Aztán, ha kiteszi a pasi a szűrötök mi lesz? Anyud miatta megy ki, ha dobja úgyse marad kint. Ez a felhozott kapcsolati problémák pedig átlagosak, nem sírni kell hanem megbeszélni a fasziddal, hogy te így érzed stb.. nem pedig várni, hogy kitalálja, ha nem teszed szóvá.
" a nagyobbat is kikesziti ez a szituacio hogy itthagynak minket"
Ezt nem értem mi köze egy masik csalad gyerekenek ahhoz hogyvte mész e vagy maradsz?
Pasiért amugy nincs ertelme maradni. Aztan evek mulva kezdheted elolrol szakitas utan ugyanazt.
"a kinti munka pedig nagyon jo lehetoseg volna nekem beinditani az eletemet"
Rajta! Menj, és indítsd be az életedet.
"A parommal voltak mostanaban gondok (nem takarit, tul sokat ul a gep elott es en hanyagolva voltam stb.) - Ez nála az alapállás, és így is fog maradni, ne hozzá igazítsd az életedet. Túl fogja élni, ha elmész, sőt azt is, ha ezek miatt elhagyod.
Szabad vagy, és tied a világ!
Inkább a csávódat vedd rá, hogy menjen veled. Itt nincs jövő... a kinti megránsbérből jó tartalékot képezhetsz, amiből valóban meg lehet alapohni az itthoni életet... ha netán még képzed is magad, szakmában/egyetem, akkor akár elérheted a helyi átlagbért is!!! Helyi élettel, helyivé válással!
Vagy hazajössz egy házzal, életre való pénzzel 6-8 év meló után.
Itthon max albérleted lesz életed végéig, amax amit elérhetsz az meg ugyanaz a mivránsbér, amit a jelenlegi tömeges betelepítéssel érkező pakisztábiak és filippínók kapnak. Tehát ne akarj itt maradni... semiképp se. Menj, menekülj!
És vidd a barátodat is, ha akar téged.
Koszonom a valaszokat, igy egyben szeretnek reagalni:
En is azt sejtem, hogy csak egy ideig tesz majd meg mindent aztan visszaall a trehany eletmod mert nulla szeperzeke illetve neki nem szavarja a szemet ha nincs felporszivozva vagy elmosogatva, jovanazugy! De ha kimegyek itthagyok mindent es mindenkit, kinn a nyelvet nem fogom megtanulni mert utalom a nyelvet pedig menne mert jo a nyelverzekem (olyan munkahelyre mennenk ahol van magyar orvos, tolmacs barhova megyunk es magyar kollegak tehat nem is kell nagyon).
De szinte egyedul lennek mert anyamek ketten elvannak en meg baratok nelkul kuksolnek az alberletben egymagam szabadnapjaimon. A masik lehetoseg, hogy egy evig melozok itthon magyarorszagon aztan megyunk ki sajat penzbol. Parom az egyetem miatt nem tud jonni pedig levelezon vagyunk mimdketten es megoldhato is, 3honap fizetetlen szabi a vizsgakra van. Cdak nem ertem egy ev mulva miert lesz konyebb az egyetemmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!