Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor a csajt zavarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a csajt zavarja, hogy nem autóval mentek érte ti is azt mondjátok, hogy azért buszoztok, mert számotokra fontos a fenntarthatóság és a fenntartható mobilitási mód választása?

Figyelt kérdés
okt. 23. 18:29
1 2
 1/13 anonim válasza:
86%
Vagy nem kell erőltetni ha egy csajnak a kocsi a legfontosabb.
okt. 23. 18:32
 2/13 anonim ***** válasza:
16%
Gondolom valami hercegnőnek hiszi magát, aki nem fog buszozgatni veled.
okt. 23. 18:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem egymást keresitek, ha ez gond
okt. 23. 19:00
 4/13 anonim válasza:
39%
Ebben mi a szexuális kérdés ?
okt. 23. 19:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Mindenben van ma már szexuális tartalom.
okt. 23. 19:14
 6/13 anonim válasza:
54%
Ez kb az a szint mint a mini feri meg a 2 bites Fidesz reklámok. Mindenhol a Gyurcsány szál
okt. 23. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom.. Ha nekem a csaj azt mondaná hogy nem ül autóba mert neki fontos a fenntarthatóság, inkább menjünk busszal..

Hát akkor szerintem én is azt mondanám hogy inkább hagyjuk a dolgot! Buszozzon a halál...

okt. 23. 19:27
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
#7 Egyetértek. Én nő vagyok van saját autóm, mindenhova kocsival járok alapból. Biztos nem buszozgatnék én se
okt. 23. 19:31
 9/13 anonim ***** válasza:
63%

Nekem meg van kocsim meg motorom is mégis van amikor buszozom mer ahhoz van kedvem.

N 32

okt. 23. 19:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Amúgy a belvárosban inkább nyűg az autó.
okt. 23. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!