Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy vettem észre, egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy vettem észre, egy nőnek fontos, hogy biztonságba érezze magát. De vajon érezheti magát egy nő biztonságban egy önbizalomhiányos, kisebbségi komplexussal rendelkező srác mellett?

Figyelt kérdés

Próbálok rájönni arra, hogy miért hagytak el többször is.

Egy csajozásban tapasztalt pasi szerint azért, mert a nők azt hitték, hogy alfa vagyok, erre kiderült, hogy csak egy béta vagyok.

Való igaz, a kapcsolat eleje általában jobban ment. Akkor mindig magabiztos vagyok, és több nőtől is megkapom, hogy tetszik a stílusom. De aztán ahogy telik az idő előjönnek a félelmeim. Ami vitákat, veszekedést szül, és a nők elhagynak.

okt. 21. 08:45
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
12 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul, egy teljesen más képet adsz elő, mint aki vagy. Ja, ez gond.

Ha egy nő olyan pasit keres, amilyen az elején vagy, jogosan érzi, hogy nem ezt a lovat vette, mikor jön az önbizalomhiány, meg amivel jár nálad. Féltékenység, birtoklási vágy, döntésképtelenség...?

Próbáld meg kitalálni, mi hozza ki a problémát és a következő kapcsolatban tudatosan ellene menni a dolognak.

okt. 21. 08:51
 2/19 A kérdező kommentje:

Hát pl. Összehasonlítom magam az exével, hogy ő jobb, mint én, és elszomorodik, és ilyen rossz hangulat keletkezik.

Ő próbál győzködni, hogy nem, de én meg leértékelem magam.

Ilyesmik.

okt. 21. 08:54
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül adok elő más képet.

Eleinte nekem is okés a dolog. Jól érzem magam, csak valamiért hosszú távon nem tudom fenntartani az önbizalmat. 🤔

okt. 21. 08:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
És az nem opció, hogy nem hangosítod ki ezt? Magát a gondot nem oldja meg, de legalább a kapcsolatot se teszed tönkre.
okt. 21. 08:56
 5/19 anonim ***** válasza:

Nőket könnyű megvezetni, a dörzsöltebbek felismerik, kik nem játszanak rá önmagukra.

Tapasztalt nő addig nem is lép, amíg a két szemével nem látja a bizonyítékot.

Ha egy nő biztonságban akarja érezni magát mindenféle értelemben, egy halál nyugodt palit választ, aki láthatóan tud is valamit.

okt. 21. 08:58
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy "béta" vagy, bár én nem szeretem ezt a kifejezést. Tippek: A kapcsolat eleje ugye mindig jól indul, de idővel előjön a kritizálás, csak az és úgy legyen minden, ahogy neked tetszik és átmész kisgyerekbe, ha nem ez történik, rátelepszel csak te nem érzed, vagy pont az ellenkezője, elhanyagolod, mert már megszerezted a nőt és nem teszel annyit a kapcsolatba.
okt. 21. 09:00
 7/19 A kérdező kommentje:

Azt mondják "légy őszinte a nőkkel".

Vagy akkor ilyeneket ne mondjak el?

okt. 21. 09:06
 8/19 A kérdező kommentje:

Egyébként a legutóbbi szakítás óta új életet kezdtem.

Az egyik célom az, hogy megfelelő önbizalmat építsek ki, és ne másokhoz hasonlítsam magam.

okt. 21. 09:07
 9/19 anonim ***** válasza:

7, az, hogy őszinte vagy és az, hogy a kissebségi komplexusoddal leviszed az életről nem ugyanaz. Előbbi elengedhetetlen egy kapcsolathoz, utóbbi sima energia vámpír viselkedés.

Vagy te úgy gondolod tudna olyat mondani, amitől hirtelen visszatér az önbizalmad?

Ha annyira őszinte akarsz lenni, közöld az elején, hogy erre számíthat a jövőben.

okt. 21. 09:08
 10/19 anonim ***** válasza:
36%

1.

Azért kíváncsi lennék mennyi kapcsolatot lehet úgy összehozni, ha valaki totál őszintén indít:

"Pszichológiailag instabil vagyok, akinek egy jó tulajdonsága sincs és a legtöbb ember megszeretne ölni, annyira utálnak".

Hát valószínűleg nullát. Na, innentől indulnak a kamuk. És nem csak a férfiak oldaláról.

okt. 21. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!