Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom magam senkinek a párom mellett?
Ha te mindig zárkózott leszel, ő meg nem, akkor biztos lesznek olyanok, akiknek ez nem tetszik, függetlenül attól, hogy semmi közük hozzá, és a véleményüket sem kérdezik.
Talán segítene, ha bizonyítanál, elsősorban magadnak. Sport, munka vagy valami hobbi, amiben jó vagy és elérsz valamit. Más ember nem lehetsz, de ha vannak céljaid, és azokat eléred, az jót tesz, segít az önbecsülésed helyreállításában, amitől jobban érzed majd magad, stb...
Az meg, hogy mások mit gondolnak, az ő dolguk, persze tudom, hogy ha mondják is a magukét, az rosszul esik. De ha "rendbejössz magaddal" akkor nem fog érdekelni, vagy nem fog ennyire megviselni.
Nem tudom ki pontozott le mindenkit (ami engem illet mindenki válasza hasznos) :/
A párom mindig azt mondja mennyire szeret, a hibáimmal együtt vagyok neki tökéletes mégis sokszor kijavít, okoskodik mintha mindent jobban tudna. Ez nagyon idegesít de szerencsére kezd visszavenni.
Utolsó, szomorú hogy így alakult. Néha én is úgy érzem, hogy minden könnyebb lenne ha szakítanánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!