Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mellett egy senkinek érzem magam. Mit csináljak?
Ne törődj ezzel. Az én feleségem közgazdász szakember, én pedig egy egyszerü melós vagyok. Jól megvagyunk már 9 éve.
Szerelemen nem számít az iskolai végzettséged, csak az, hogy mennyire vagy jó ember.
Ha pedig szeretitek egymást nehogy már közétek álljon egy ilyen szarság...
Ha ez a helyzet téged most ennyire zavar, akkor később sem lesz másként. Kivéve, ha Te is hasonló ambíciókkal nem rendelkezel. Akkor majd egyszer utol fogod érni iskolázottságban.
És mi lesz, ha utol éred? Akkor jön a munkahely, a fizetés dolga. Mi lesz, ha jobb állása, esetleg több fizetése lesz? Akkor megint kezded az aggodalmaskodást?
Ha nem tudod elfogadni a véleményét, hogy úgy kellesz és úgy vagy jó neki amilyen vagy, akkor nincs keresni valód mellette (hosszú távon).
Jó példa: egy ismerősöm két diplomával rendelkezett, amikor a férje tavaly leérettségizett, és remekül élnek együtt.
Kevésbé jó példa: a férjem nem tudta túltenni magát rajta, hogy lediplomáztam, holott nem emelt kifogást, az ellen, hogy felvételiztem. Megnyomorította az életem, olyan szinten, hogy a helyzet kritikussá vált.
Melyik jövőt szánod magatoknak?
Uralkodó típus vagy? A belső beállítottságod soha sem fogod tudni megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!