Az egyik barátnőm ülve mérte a kislányának a lázát és véletlenül a punciba dugta a lázmérőt. Nem merte elmondani senkinek. Azt kérdezi hogy lehet-e a babának valami baja?
Ez aranyos! :-))
OFF
Na akkor mesélek valamit bár nem ugyanaz az esetem de érdekes. Kb.10 éves koromban át akartam mászni egy kerítésen. Amikor a tetejére értem és léptem volna át rajta, megcsúszott a lábam és beleültem a kiálló szurkákba. Azt hittem, hogy nagyon fop fájni de eltelt néhány mp és még mindig nem fájt. Felálltam, lemásztam a kerítésről és továbbmentem. Néhány év múlva értettem meg, hogy mi történt.:-))
Hál'Istennek semmi bajom nem lett pedig könnyen lehetett volna. Azóta már szültem is.
ON
Nem hiszem, hogy ártott azzal a lázmérővel különben meg fogadni mernék, hogy mindennapos eset csak nem hall róla az ember.
Üdv
Azt én sem értem, hogy lehet ülve lázat mérni alulról, de megtanulta, hogy nem így kell...
Szerintem sem lehet nagyobb baja, max átszakadt a szűzhártya-ami ilyenkor nem hogy nincs magasan, hanem nagyon is alacsonyan van, olyannyira, hogy 11 hós lányom hüvelynyílását még el is zárja.
Szóval ha vérzett, vagy piros azóta, vagy nyűgös a gyerek, mindenképp vigye orvoshoz! (de amúgy sem árt, ha megnézeti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!