Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy vettem észre, egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy vettem észre, egy nőnek fontos, hogy biztonságba érezze magát. De vajon érezheti magát egy nő biztonságban egy önbizalomhiányos, kisebbségi komplexussal rendelkező srác mellett?

Figyelt kérdés

Próbálok rájönni arra, hogy miért hagytak el többször is.

Egy csajozásban tapasztalt pasi szerint azért, mert a nők azt hitték, hogy alfa vagyok, erre kiderült, hogy csak egy béta vagyok.

Való igaz, a kapcsolat eleje általában jobban ment. Akkor mindig magabiztos vagyok, és több nőtől is megkapom, hogy tetszik a stílusom. De aztán ahogy telik az idő előjönnek a félelmeim. Ami vitákat, veszekedést szül, és a nők elhagynak.

okt. 21. 08:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10, csak akkor nem kell előadni az értetlent, mikor sorra kidobnak. Nem mondtam, hogy az emberek őszinték, csak azt, hogy, ha telibe az ellentétét mutatod, ne lepődj meg a végkifejleten.
okt. 21. 09:10
 12/19 anonim ***** válasza:

11.

Azt kell mutatni a többi embernek, amit elvárnak, amit szeretnének látni. Ha nem teszed, úgyis addig bántanak, amíg nem csinálod úgy. Az, hogy élvezed-e vagy csak egy kínos álca... Az senkit sem érdekel. De csináld. "Ez az élet".

okt. 21. 09:13
 13/19 anonim ***** válasza:
A maszkolás egy dolog, az meg egy másik, hogyha párt keresel. Mondom, mindenki azt és úgy veri át, ahogy nem szégyelli, csak utána ne adja elő se az àrtatlant, se az értetlent.
okt. 21. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:

13.

Annak tényleg nincs értelme, mert a világ alapvetően a hazugságokra épül. A civilizációval egyidős a sok-sok társadalmi és egyéni hazugság.

okt. 21. 09:23
 15/19 anonim ***** válasza:

14, ja, felesleges tovább taglalni.

Ami a kérdezőt illeti, volt egy ilyen párom, nagyon fiatal, nagyon tapasztalatlan és nagyon szerelmes voltam. Nála kb az első fél évet ölelte fel az önbizalomhiányos hiszti. Soha többet, senkiért nem vagyok rá hajlandó, mert végső soron nem érte meg, de kijött belőle, szóval neki pozitív volt.

Aki egyszer kiélvezte már egy ilyen társsal a kapcsolatot, többet nem teszi. Akinek esze van, egyszer sem.

Nála akkor kapcsolt be ez az énje, mikor már tétje lett a dolognak, mikor megszeretett és súlya volt annak, hogy együtt maradunk-e. Szerintem a kérdező is ezzel küzd. Talán egy pszichológus megoldhatná.

okt. 21. 09:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Te konkrétan hazudsz a nőknek. Még jó hogy faképnél hagynak.
okt. 21. 10:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Ezek a nők nem hozzád ragaszkodtak, hanem a "biztonsághoz".

Biztonság= szikla karakter, pénz, határozottság, pozitivitás

Ez megigott, és láthatóan le lettél írva. Ne bánd, mert előbb-utóbb bekövetkezett volna ez. Nem egymást keresitek, nem voltál elfogadva ezekben a kapcsolatokban.

okt. 21. 10:24
 18/19 A kérdező kommentje:

"Te konkrétan hazudsz a nőknek. Még jó hogy faképnél hagynak."

Utólag fogyott el mindig az önbizalmam. Eleinte mint említem, mindig jól éreztem magam.

Mostanában vettem észre ezz a hullámzó lélektani folyamatot.

Tehát nem hazudtam.

Épp az, hogy elmondtam az igazat, amit bánok, inkább kussolni kellett volna.

okt. 21. 12:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Az őszinte vagyok nem azt jelenti, hogy minden kiböfögök a számon, amit gondolok. Illetve nekem volt hasonló szitu exemmel, annyiszor "boldogytott2 ezzel, akárhányszor mondtam, hogy nem jól gondolja, hogy óhatatlanulk azt gondolja, hogy nem tetszem neki, nem szeretem és hogy hazudok neki. Ez meg borzalmasan sértő.
okt. 21. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!