Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tart ki valaki teljes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart ki valaki teljes erőből egy önbizalomhiányos görcs mellett?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed, hogy kitartana bárki is ilyen ember mellett?

Amúgy nem is tudom, talán azért tarthat ki mellette valaki mert... szereti...? talán? Nem tudom, de nem kizárt.

2016. márc. 7. 16:28
 2/9 A kérdező kommentje:
lehet egy ilyen embert szeretni? mi szeretnivaló van benne?
2016. márc. 7. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A valaszaidbol kiderul, hogy te vagy az a gorcs
2016. márc. 7. 16:38
 4/9 A kérdező kommentje:
és?
2016. márc. 7. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Az önbizalomhiány és a folyamatos önostorozás nem ugyanaz.

Egy önbizalomhiányos ember (férfi), ha meglát egy lányt akkor azt gondolja "nem hiszem, hogy elég jó lennék neki" és, ha vele beszélget akkor kissé bátortalan.

Egy folyamatosan önostorozó ember ugyanebben a szituban azt gondolja "mégis mit akarna egy ilyen rakás szartól mint én?" és beszélgetést közben is csak azt magyarázná, hogy ő mekkora egy értéktelen selejt.

Na a második típus mellett valóban nem tartana ki senki.

2016. márc. 7. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert szereti? Egy önbizalomhiányos ember sem kevésbé szerethető mint bárki más. Sőt... Talán még őket könnyebb is megszeretni. A kitartás meg már mindenkinek az egyéni dolga, mindenki eldönteni ki mellett mennyire akar kitartani, de a normálisabb embereknek ez nem probléma.
2016. márc. 7. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem sincs sok önbizalmam ez főképp azért alakult így mert rosz családi körülmények között nőttem fel,ami kihatott tanulmányaimra,depressziós lettem,barátaim se nagyon voltak max egy kettő.Azért mert nem tudtam kiállni olyan emberek célpontjává váltam akiknek a szórakozása más emberek kigúnyolása,megalázása.Ilyen "élményekkel" később már nem igazán mertem bízni az emberekbe.Azért van egy két barát,meg a barátom akivel nagyon szeretjük egymást.Előtte sokkal felszabadultabb vagyok,sőt mint mondjuk mások előtt.Ő ismer igazán engem és nem zavarja,mondjuk engem jobban frusztrál,hogy idegen emerek előtt nehezen vagy egyáltalán nem tudok úgy megnyílni.
2016. márc. 7. 18:38
 8/9 Fish1 ***** válasza:

Mert aki kiáll mellette, az is önbizalomhiányos görcs. Hasonló hasonlót vonz.

Plusz lehet anyáskodni akar a másik felett.

2016. márc. 8. 05:15
 9/9 XYZRÓ válasza:
Mazochista, vagy küldetéstudata van. Terézanya, ja meghalt.
2016. márc. 14. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!