Sok magnézium, és pihenés mellett mégis sokat görcsölök. Doki megnézte a méhszájam, minden rendben még mindig 3000 es értekem van! Mit okozhat még a görcs a méhszáj változásán kivül? 17hkm
magnezium citrát... 500 mg os
Azért ezt szedem mert tudtommal ez a legnagyobb dozisu a "piacon"
Az a gond hogy az elsővel nem volt ilyen... Ezek nem enyhe néha néha fellépő görcsök! Minden nap többször érzem, és nem tompa fájdalom. Tudom hogy normális a görcs de nem ilyen mennyiségben....
Elgondolkoztam azon amit a 3. válaszadó irt hogy lehet a magnézium csinálja... gondolkodom rajta lerakom pár napra mig kiürül hátha elmúlnak a görcsök...
Tenyleg csak onnan tudod meg, hogy ez e az, hogy elhagyod par napra.
Amugy nem midenhol nyomjak a magneziumot ezerrel. Itt Angliaban pl egyaltakan nem. Ha szuksegunk van extra vitaminra, azt vervizsgalat alapjan irjak fel. Egyebkent nem ertik a magyar kismamak miert akarnak mindenaron extra mg-ot sedni. :)
Én csak azért kezdtem el szedni mert görcsöltem... Viszont visszagondolva volt egy 2 3 nap mikor nem szedtem mert elfogyott, illetve sporoltam nem szedtem annyit hogy birja ki addig mig eljutok a házidokihoz, és akkor nem görcsöltem...
Hát nem tudom majd meglátjuk mi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!