Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mellettem miért kezd más nőkre nyomulni miközben a kutya se vette volna őt észre? Önbizalomhiányos lenne?
Nemrég óta járunk, talán 5 honapja.
És mostanában ha elmegyünk valahova, vagy közlekedünk, azt csinálja hogy felhívja magára más nők figyelmét, be akar vágódni, szemez velük ill addig néz vki szemébe míg az fel nem tűnik a másiknak és nézik hogy ez meg mit les?
De pultosok bárki.
Bemegyünk egy helyre a pultos kérdezi közönyösen mit kèrünk, bambán kiszolgálna, erre a barátom meg kihúzza magát felhajtja a gallérját, odavet pár kedves mondatot, ugrál mint vmi "majom", aztán mivel a csaj nem vette a lapot, továbbra is "bamba" maradt, én akkorát röhögtem, ahogy ezt az egészet végigmoziztam, hogy aztán fel akart lökni engem a székkel mert megsértettem. (Szóval helyből levágta min röhögtem el magam.)
Miért lett ilyen "kényszeres"?
(Mellesleg máshol nem úszom meg, mert vannak olyanok is, akik visszaflörtölnek vele, és én leszek a "gyertyatartó")
Mitől lett ilyen?
Fel akart lökni a székkel?:O
Menekülj.
Ha csalna akkor rég a hátam mögött intézne mindent es nem is szorulna arra hogy a 600.szembejövő felé is feltűnési viszketegsége legyen.
Olyan mintha egotuningolni akarna. Szerintem megy mellettem össze az önbizalma. Nekem ez jön le.
6.
Jó jel. Még picit elnyomod és sikerül betörni. Kész a háziszolga.
Nem jó jel. Egy idő múlva az ilyenek kezdik a féltékenykedést is, aztán az egyre durvul.
A kisebbségi komplexusos pasik, a sérültek, veszélyesek.
8.
Azért kell betörni, "becsicskítani", akkor nem fog féltékenykedni, vagy megkérdőjelezni a hatalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!