Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból baj, ha összeköltözünk a barátommal és ő nem vigyázhat az anyjáék kutyájára?
AZ én lakásomba költözünk és én nem szeretem a kutyákat és félek is a legtöbbtől.
Az lenne még a kérdésem, lehet-e ebből konfliktus az ő családjával?
Előbb-utóbb lesz. Bár ne így legyen, nem kívánom nektek. De ugye lakva ismerszik meg az ember.
Amúgy a kutyák tök jó arcok, miért nem szereted őket? 🥺
A pókok is jó arcok. 👍
Kompromisszum kell csaj, fogod? 😎
5
A kérdező lakásában laknak. Ő dönt. A macska meg adott.
Mar a költözés előtt tisztázd le a pároddal,hogy a te lakásodba nem jöhet kutya. Tehát oldja,vagy oldják meg másképp a vigyázását.
Nekem az lenne nagy érvágás,ha a párom nem szólna előre,és hirtelen kellene megoldanom egy ilyen dolgot.
Szerintem MINDEN létező kapcsolatban van valami, ami tabu, részedről pedig ez az. De legalább a párod is tudja, hogy ez van, szóval legalább nem hirtelen lesz konfliktusotok ebből.
Azt, hogy ez probléma lesz-e, csak az idő tudja megmondani, de személy szerint úgy gondolom, hogy nem nagy dolog egy ilyen kérést tiszteletben tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!