Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet abból baj, ha összeköltö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból baj, ha összeköltözünk a barátommal és ő nem vigyázhat az anyjáék kutyájára?

Figyelt kérdés

AZ én lakásomba költözünk és én nem szeretem a kutyákat és félek is a legtöbbtől.

Az lenne még a kérdésem, lehet-e ebből konfliktus az ő családjával?

2023. júl. 29. 00:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%

Előbb-utóbb lesz. Bár ne így legyen, nem kívánom nektek. De ugye lakva ismerszik meg az ember.

Amúgy a kutyák tök jó arcok, miért nem szereted őket? 🥺

2023. júl. 29. 00:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Miért gondolod, hogy lesz? Felnőtt értelmes ember amúgy sem visz más házába állatot, főleg nem olyanhoz, aki fél tőle. Kíváncsi lennék, ők is szívesen vigyáznának az óriáspókjaimra.
2023. júl. 29. 00:40
 3/14 anonim ***** válasza:
36%

A pókok is jó arcok. 👍

Kompromisszum kell csaj, fogod? 😎

2023. júl. 29. 00:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Ebbe nem kell, adja panzióba addig, ő vállalta oldja meg. Meg különben nekünk macska van a szerencsétlen retteg a kutyától, addig azt meg hova rakjam?
2023. júl. 29. 00:46
 5/14 anonim ***** válasza:
26%
Szóval végülis az nem baj, hogy neked ott a macskád, de egy kutyát már nehezen emésztenél meg. Értem én, csak elgondolkodtam, hogy ha ő nem bírná a macskádat akkor kitennéd e? Ne haragudj, de ez nem önzőség egy picit?
2023. júl. 29. 00:52
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

5

A kérdező lakásában laknak. Ő dönt. A macska meg adott.

2023. júl. 29. 01:11
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Mar a költözés előtt tisztázd le a pároddal,hogy a te lakásodba nem jöhet kutya. Tehát oldja,vagy oldják meg másképp a vigyázását.

Nekem az lenne nagy érvágás,ha a párom nem szólna előre,és hirtelen kellene megoldanom egy ilyen dolgot.

2023. júl. 29. 01:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így macskával logikus, hogy nem jön hozzátok a kutya, amíg a szülők mondjuk nyaralnak, de ha közel laknak, akkor az is lehet, hogy olyankor a párod megy át és náluk vigyáz rá. Vagy van kutyaszitter, panzió, amit írtál, de lehet direkt kutyabarát helyre is menni nyaralni, ha lenne kutyám, én pl lehet az utóbbi opciót választanám, de kinek mi a kényelmes, emberek százezrei meg tudják oldani anélkül, hogy valamelyik családtagnak passzolnák le, ha ilyesmi változások történnek, mint költözés stb, akkor többeknek is alkalmazkodni kell néha a változásokhoz.
2023. júl. 29. 02:06
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Általában igen, szokott lenni, de előrelátó, gondolkodó személyek esetében szokott lenni jó megoldás.
2023. júl. 29. 05:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem MINDEN létező kapcsolatban van valami, ami tabu, részedről pedig ez az. De legalább a párod is tudja, hogy ez van, szóval legalább nem hirtelen lesz konfliktusotok ebből.

Azt, hogy ez probléma lesz-e, csak az idő tudja megmondani, de személy szerint úgy gondolom, hogy nem nagy dolog egy ilyen kérést tiszteletben tartani.

2023. júl. 29. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!