Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözzek össze a barátommal? Félig nála laknak a gyerekei..
Figyelt kérdés
A barátomnál vannak a gyerekei minden 2. héten..ilyenkor
mindig az van amit ők akarnak, én megy le vagyok sz@rva.. Mindig nekem kell alkalmazkodnom. Ráadáaul minden pénzét a gyerekeire költi - mindent ő fizet mert az anyjukkal ebben állapodtak meg, viszont saját magától meg mindent sajnál.
A gyerekeivel elmennek 3-an nyaralni..- tehát engem nem hívtak. Úgy érzem csak akkor vagyok neki jó ha a gyerekei éppen nem érnek rá
Így még is, h várhatja el , h összeköltözzek vele és minek???
2021. jún. 3. 19:23
2/29 anonim válasza:
Így nem csak az összeköltözésnek, de a kapcsolatnak se sok értelme van. Az egy dolog, hogy a gyerek az első, de normális esetben neked is számítani kéne.
3/29 anonim válasza:
Na én ezért nem jönnék össze soha gyerekes pasival. A leírtak alapján ez nem is nagyon tekinthető párkapcsolatnak.
4/29 anonim válasza:
Hát nekem pont ezért nem kellenek gyerekes pasik, érthetően mindig a gyerek lesz az első és fontosabb.
5/29 anonim válasza:
Ismerek gyerekes pasikat de ilyet még nem hallottam😀🙄Ez nem kapcsolat, legalábbis részéről. Ha fontos lennel nem így banna veled. Barátnőmnek is a párja gyerekes, de mindent közösen csinálnak és a gyerekek meg kell adják a tiszteletet a barátnőmnek.
6/29 anonim válasza:
Felnőttként tudhattad volna, hogy ha egy olyan emberrel összejössz akinek gyerekei vannak, elég nagy eséllyel eléd helyezi őket. Megvan az ellenpélda, dehát az meg elég kemény jellemhiba szerintem.
7/29 A kérdező kommentje:
Engem csak akkor hivott kozos programra , amikor a gyerekeinek epp ahhoz volt kedvuk..De magatol nem hivna.
Karacsonykor sem voltunk egyutt - mert a gyerekei nem mondtak , hogy szivesen latnanak..
Szoval akkor jol kifogott engem
2021. jún. 3. 20:03
8/29 anonim válasza:
Nem késő kilépni ebből. Láthatóan sok szüksége nincs rád.
9/29 harebell válasza:
Mióta vagytok együtt? Ha friss a kapcsolat, én mondjuk meg tudom érteni, ha még nem akar a gyerekeivel nyaralni vinni. Az meg, hogy közös felügyelet alatt vannak a gyerekei, jó ideig valószínűleg nem fog változni. Nem tudom, miben kell alkalmazkodnod, de őszintén szólva nekem logikusnak tűnik, hogy a legtöbb dologban neked kell, és nem a gyerekeknek hozzád. Azzal együtt nyilván nem jó érzés, ha teljesen hanyagolva vagy azon a héten. Ha látsz jövőt a kapcsolatban, beszéld meg vele, hogy ilyenkor is figyeljen rád. Ha meg nem, engedd el.
10/29 anonim válasza:
Lépj ki. Mondom a barátnőm is gyerekes pasival el, de nem a gyerekek döntik el, hogy karácsonykor mi van...A barátnőm a párja szerelme ennek a csávónak, a gyerekek meg szeretik tisztelik. Itt a párod a hibás, ha egyszer nem áll ki melletted, akkor értelmetlen. KB mint egy prosti, amikor kedve van elvesz. Na tudod velem mikor tenné ezt😀.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!