Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözzek össze a barátommal? Félig nála laknak a gyerekei..
A barátomnál vannak a gyerekei minden 2. héten..ilyenkor
mindig az van amit ők akarnak, én megy le vagyok sz@rva.. Mindig nekem kell alkalmazkodnom. Ráadáaul minden pénzét a gyerekeire költi - mindent ő fizet mert az anyjukkal ebben állapodtak meg, viszont saját magától meg mindent sajnál.
A gyerekeivel elmennek 3-an nyaralni..- tehát engem nem hívtak. Úgy érzem csak akkor vagyok neki jó ha a gyerekei éppen nem érnek rá
Így még is, h várhatja el , h összeköltözzek vele és minek???
Eszedbe ne jusson oda költözni! Ha képes vagy rá, lépj ki ebből a helyzetből. Szándékosan nem kapcsolatot írtam, mert ez nem az.
73N
Tavaly egyebkent miutan bemutatott a gyerekeinek , vittek magukkal nyaralni. Azt hittem vegre normalis kapcsolatunk lesz es hiv majd programokra de nem ugy lett. Soha egy kirandulasra nem hivtak- max csak csaladi szuletesnapokra. Tehat a baratom semmit nem tett , h megszeressuk egymast a gyerekeivel..most mar ugy erzem nem, h osszekoltozni nem akarok vele de a gyerekeit se akar latni tobbe
De ezek szerint ot se kene
Hidd el, vannak tőle értékesebb, hűséges, és igazibb férfiak is.
Csak hidd is el magadról is, hogy értékes vagy annyira, hogy kilépj ebből a semmilyen kapcsolatból.
Házvezetőnő leszel, ha odaköltözöl. Te majd főzöl, takarítasz rájuk, ők meg kirándulnak nélküled.
Én magát a kapcsolatot se folytatnám, külön élve sem.
Az szép hogy még titkolt is téged. Soha nem fog egyenrangú társként tekinteni rád az ilyen.
Mikyen életed lenne ha oda költöznél? Ha jönnej a gyerekek el kellene menned hotelba, vagy mi? Ha behisztiznek valamin és mérgesek lesznek rád akkor kivág az utcára rögtön? Sajnálja a pénzt magára.. Ahham.. Majd idővel jó lesz a te pénzedet használnia.
Én a helyedbe gyorsan lelépnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!