? A szüleim nem engedik hogy egyetemi évem alatt a baratommal össze költözzek. Végzős vagyok én,ő is. Mindketten Budapestre szeretnénk menni egyetemre,a szüleim hallani sem akarnak róla hogy közös albérletben legyunk Bárki massal màr megengednék.
Mit kellene tennem? Azt érzem csak az fontos nekik hogy az ő igazukat bizonyítsák,se sosem néztek nekem mi a jó
Esetleg mikor éreznem jól magam. Csak akkor orulnek az én boldogsagomnak ha az nekik is kedvez
Talán azért, mert nem akarják, hogy ne legyen megoldva a lakhatásod, ha összevesztek.
De mit mondtad konkrétan? Mi volt az indokuk? Azt nem írtad le.
Konkrétan mi a kérdés?
Igazuk van.
1, Ha összevesztek, márpedig ennek ugye mindig meg van az esélye, ki marad az albérletben?
2, Ugyan mennyire koncentrálnál a tanulásra a párod mellett?
Volt ilyen rokon csajszi.
A barátja el is jegyezte fél év után. Összeköltöztek. A srac szülei vették a lakást a lány szülei berendezték.
Pár hónap móka után a srác szülei mondtak,hogy nem támogatják anyagilag,ha együtt maradnak, még aznap kirakta a csajt,de szó szerint "szedd össze a szarjaid és takarodj" másnap mentünk akkor leszerelni a berendezéseket és elvittük a cuccokat...
Hát, bocs, hogy felvetem ezt, de nem lehet, hogy nem kedvelik a barátodat és a valódi ok az ez? :/
Kérdezd meg, hogy gondolják, hogy majd öt évig így külön lesztek? Nem gondolják, hogy ez nem tesz majd jót a kapcsolatodnak? Ebből lehet látni lehet, hogy aggódnak e értetek, vagy igazából nem bánnák, ha vége lesz.
De ha a szüleid penzelnek nyilván nem sokat tudsz tenni.
4# persze mindenhol vannak extrém esetek, de nem ebből kéne kiindulni. Ha van szerződés az vedte volna, ha nincs ezt kb egy idegen is megtehette volna ha a lakást bérlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!