? A szüleim nem engedik hogy egyetemi évem alatt a baratommal össze költözzek. Végzős vagyok én,ő is. Mindketten Budapestre szeretnénk menni egyetemre,a szüleim hallani sem akarnak róla hogy közös albérletben legyunk Bárki massal màr megengednék.
Mit kellene tennem? Azt érzem csak az fontos nekik hogy az ő igazukat bizonyítsák,se sosem néztek nekem mi a jó
Esetleg mikor éreznem jól magam. Csak akkor orulnek az én boldogsagomnak ha az nekik is kedvez
"Bárki massal màr megengednék." "sosem néztek nekem mi a jó"
Biztos vagy te ebben? Ha BÁRKI mással engedik, de pont vele nem, akkor nem a barátod személyével van a baj?
Egyébként semmi probléma, 18 múltál. Egyetem mellett vállaljatok munkát, fizessétek az albérletet a megkeresett vagyonotokból.
Nagykorú vagy?
Akkor két verzió van:
1.) El bírod tartani magad: Ott laksz és azzal akivel akarod.
2.) Nem bírod eltartani magad: Ott laksz és azzal akit az eltartód jónak lát.
Képletesen mondva: Az mondja meg, hogy mit játsszon a prímás aki belehúzta az ezrest a vonóba.
A szüleiddel való vitához annyi a tanácsom, hogy az észérvek sokkal többet számítanak egy kérdés eldöntésében mint a hiszti, a sértődés, vagy a dühöngés.
10!
Mert az ismeretlen nem az éppen aktuális partnere, aki kb bármikor meggondolhatja magát és otthagyja a királylányt.
Nem reagál. Gondolom szülők pénzelnék.
Ha ennyire önálló nagy lány vagy akkor fizesd az albit saját pénzből.
Ha magadat tartod el, akkor nem szólhatnak bele.
Ha az ő pénzükön játszanád a pesti lányt akkor nyilván mondhatnak nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!