Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szakított már valaki a párjával? egy közös kutya vásárlás után sajnos a családnak nem tetszett a kutya. Sajnos volt egy halálos balesett nagyszülő halt bele.
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 21:07
1/19 anonim válasza:
A kutyának köze volt a halálhoz?
2/19 anonim válasza:
Mi köze a kutyavásárlásnak a nagyszülő halálának meg a szakításnak egymáshoz?
3/19 A kérdező kommentje:
Bocsássatok meg rosszul írtam le :S volt nagyszüleimnek egy amstaff kutyájuk még anno. és sajnos rossz vége lett. és a szüleim nem engedték az Amstaff kutyát megtartani . mert féltek hogy mivan ha nem tudjuk úgy meg nevelni :S ezen ki akadt az ex. és elhagyott és csak 4 napot volt nálunk a kutya. mi meg fél évet voltunk együtt
2023. febr. 25. 21:18
4/19 anonim válasza:
De tényleg minek egy veszélyes kutya.
Ezer másik is van.
5/19 anonim válasza:
Amikor megszülettem volt a szüleimnek egy macskája már több éve lakásban. De elajándékozták, mert féltékeny lett rám a születésem után és sziszegett rám, fente a karmait és féltékeny volt a szüleim elmondása szerint. Féltek, hogy megtámad és ezért elajándékozták.
Nem tudom elképzelni, hogy van olyan idióta, akinek ezt elmesélném és kizárólag ez miatt szakít velem meg egy ismerkedést.
6/19 A kérdező kommentje:
Hát én bele gondoltam :S csak a 22 éves kislány nem :S
2023. febr. 25. 21:27
7/19 anonim válasza:
Sok hozzá nem értő kutyatulaj...
8/19 A kérdező kommentje:
a macskás story sem semmi :D de az enyém sem.
Na és az milyen hogy ha valakinek nem szimpi az anyósa , akkor is szét megy valaki a párjával ?:D pedig nem az anyóssal él a lány.
2023. febr. 25. 21:34
9/19 anonim válasza:
Mi van? Már 3x elolvastam, de még mindig nem értem. Volt egy kutyátok, aki 4 nap alatt elhaláloztatta a nagymamát, aztán mennie kellett? Vagy ez már egy új kutya, akinek 4 nap után mennie kellett, vagy mi van? Hogy került az ex a családi kutyához? Írd már le értelmesen!
10/19 anonim válasza:
#9 22:06
Egyetértek, nem bírom kihámozni a lényeget
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!