Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért szakított már valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szakított már valaki a párjával? egy közös kutya vásárlás után sajnos a családnak nem tetszett a kutya. Sajnos volt egy halálos balesett nagyszülő halt bele.

Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 21:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Többször elolvastam én sem értem. 😊
2023. febr. 25. 22:30
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
A nagyszülőnek volt kutyája, a nagyszülő meghalt, a kutya a kérdezőékhez került, de csak 4 napig volt ott, mert nem merték megtartani.
2023. febr. 25. 23:08
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

#5 Szerintem meg félt tőled a macska.A macskák utálják az ordibálást, visítozást, hangoskodást, kapadozást.A babák, kisgyerekek pedig ilyenek.

Csak gondoltam leírom.

2023. febr. 25. 23:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én másképp értelmeztem. Azt hittem hogy régen volt egy amsztaffja a nagyszuloknek, az kinyirt valakit és most vett a kérdező meg a párja egy másikat ami miatt a szülők kiakadtak.

De lehet hogy nektek van igazatok, elég katyvasz az egész.

2023. febr. 26. 01:17
 15/19 anonim ***** válasza:
47%

Amstaffal kocogok egyutt 3 orakat. Lusta ember ne tartson ilyen sportot igenylo ertelmes okos kutyafajtat,mert bajt okoz a kutyanak.

Az amstaff nem kanapekutya meg nem miegeshito. O sporttars. Nem oreg nyanyaknak valo kutya.

2023. febr. 26. 03:05
 16/19 anonim ***** válasza:
59%

13. Azt mondták feküdtem és aludtam a rácsos kiságyban, a macska pedig felugrott a rács szélére és közben kimeresztve fente rám a karmait és sziszegett.

12. A sztorit én is így értelmeztem, ahogy te írtad, bár valóban baromi nagy katyvasz az egész és elsőre nehéz összerakni. De ez a leglogikusabb és életszerűbb, hogy ezt akarta mondani a kérdező.

2023. febr. 26. 06:30
 17/19 anonim ***** válasza:
85%

Nem lehet, hogy ez a kutyas dolog csak az utolso csepp volt a poharban es masert szakitott?

Ne haragudj, hogy ezt mondom, tudom, hogy most bunko vagyok, de szornyen nehez lehet valakivel egyutt lenni, aki konkrétan arra nem kepes, hogy valamit ertelmesen elmondjon. Ilyenkor mindig rajovok, hogy hatalmas buborekban elek, mert szinte hihetetlen, hogy vannal ennyire buta emberek, akik arra is keptelenek, hogy a nem tul elvont gondolataikat prezrntaljak a kulvilagnak.

Amugy a kozos kutyavasarlasrol meg a kutya 4 napot volt nalunk, mi meg fel evet voltunk egyuttrol en azt gondolnam, hogy a kerdezo es a baratnoje vettek kozosen kutyat, de a kerdezo csaladja nem engedte megtartani. Mondjuk ennek sem sok ertelme van, mert mi koze lenne a csaladnak az uj kutyahoz? Vagy esetleg a csaladnal laknak a kerdezoek?

2023. febr. 26. 07:24
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ebből az jön le, anno amstaff okozott halálos sérülést a nagyszülőnek, most viszont egy másik amstaffot vett együtt a kérdező az exével, amit a kérdező szülei nem engedtek a fiuknak megtartani a történtek miatt.

Viszont ez nem kerek. Hogy vettetek együtt kutyát, ha a szüleid parancsolnak neked? Most akkor kivel élsz? Az exeddel éltél a fél év ellenére, és a szüleid beleszóltak, milyen kutyátok lehet (erre valószínűleg más is elhagyna), vagy a szüleiddel élsz, és oda vittétek a kutyát? Ez esetben természetesen nem jogos a szakítás, hiszen a saját terciáján mindenki maga parancsol, nem a gyerek és a nője.

2023. febr. 26. 14:25
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már sosem fogjuk megtudni az igazságot :D
2023. febr. 26. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!