Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a párom hazaállított egy kóbor kutyával, mikor nagyon jól tudja, hogy én nem engedek be kutyát a házba?

Figyelt kérdés

Most kint van az udvaron a kutya, ami amúgy is gáz, mert közös a szomszéddal, mert ikerházban élünk, ráadásul cica van bent, ami szintén az övé. Amikor összeköltöztünk, megegyeztünk, hogy a macska jöhet, de más állatunk soha nem lesz, kutya meg egyenes tiltólistás, mert én minden kutyáról félek és utálom őket.

Most legyen az ebben? Ilyenkor hova tudom elvinni már?

2022. dec. 16. 18:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Meg kell nézni a helyi gyepin mi a helyzet, meddig fogadnak állatot. Illetve, lehet keresni chip olvasó helyet, sok benzinkúton, önkéntes állatmentőnél van. Lehet, hogy van benne chip és rövidre lehetne zárni.
2022. dec. 16. 18:37
 2/19 A kérdező kommentje:
Az lett nézve, nincs chip benne.
2022. dec. 16. 18:49
 3/19 anonim ***** válasza:
27%

Amire ne számítsd az az itteni közvélemény támogatása. Sőt! "Prípér for áták", ahogy Ivan Dolvich mondaná. A KUTYA szent állat a gyakorin.

Amúgy párod is repítheted, ha megszegte az egyezséget.

2022. dec. 16. 19:21
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben a helyi állatvédő szervezeteket lehet felkereseni és leírni, hogy mindenképp el kell mennie a kuytyusnak.
2022. dec. 16. 19:44
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
Mindkettőtök döntése fontos nem csak a tiéd, de mivel már ott a kutya ezért találjatok ki valamilyen kölcsönösen jó megoldást úgy, hogy a kutya életével se játszatok. Állatvédőket fel kell hívni hogy találtatok egy kutyát de nem tudjátok megoldani az elhelyezését
2022. dec. 16. 19:45
 6/19 anonim ***** válasza:
82%
Hazavitt egy kóbor kutyát mert éhezett. Számomra ez azt mutatja hogy a párod azon kevesek közé tartozik és van lelke meg szive mert megsajnálta az állatot. Én sem tartanék kutyat soha a házban de az udvaron miért nem lehet?
2022. dec. 16. 19:53
 7/19 anonim ***** válasza:
70%

Király ember a párod! becsüld meg! Hatalmas respect neki!

Bárcsak jó sok ilyen ember lenne!

2022. dec. 16. 20:13
 8/19 lizzi77 ***** válasza:
61%
Egyet azért ne felejtsük el, bármennyire nem szereted a kutyákat:most az ő élete a tét, amihez viszonyítva a te kényelmed vagy ellenérzésed nem szabadna, hogy sokat nyomjon a latban. Szóval türelem, keressetek neki gazdit, állatmenhely, stb. Ilyen időben nem szabad magára hagyni kóbor állatot, a párod a lelkiismerete szerint cselekedett.
2022. dec. 17. 11:16
 9/19 A kérdező kommentje:
Viszont a lakás az enyém utolsó, abban én döntök ki mit hozhat ide és mit nem...
2022. dec. 17. 20:03
 10/19 anonim ***** válasza:
48%

8 és a többi szentlélek

Azt nem értem csak, hogy miért nem vitte rögtön a menhelyre? Főleg úgy, ha tudja, hogy a lakás tulajdonosa / háztartásának másik tagja nem fogja ezt díjazni?

2022. dec. 17. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!