Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kóbor kutya effektus?
Én azt hívom ennek, amikor nincsen nőm, sokat dolgozom, majd eszembe jut, hogy-bakker, nem dugtam 2 hónapja-
És van az úgy hogy nincsen kedvem ismerkedni, nincsen kedvem randizni, nincsen kedvem megismerni új embert, de dugnom kell.
Na és tegnap ezért elkezdtem ráírni volt nőimre hátha.
És nagyon meglepő élmények voltak miközben én puniért kilincseltem.
1. Ez a csaj egy jégkirálynő. Tök jól kijöttünk isteni volt vele az ágyban is, sőt vele még a szerelem szikráját is el tudtam képzelni...egészen addig amíg meg nem tudta hogy én apa vagyok. Van egy 8 eves kislányom, aki 2 hétig velem él én gondoskodom róla, 2 hetig anyukájaval.
Mikor ezt megtudta lekoptatott engem.
Na szóval ráírtam mi újság hatha.
azonnal megnezte az üzit messengeren, de nulla válasz.
2. Ez a csaj egy kéjjenc.
Mindenféle szexuális kiegészítőket mutatott meg nekem mikor vele voltam, amiken én nevettem mindig es imádta az anált.
Azonnal válaszolt hogy jól van..bla bla én hogyan vagyok sokat gondol rám...és hogy 6 hónapos terhes.
Gratulálok a babahoz szevasz.
3. Ő egy fiatal lany aki kinezett magának engem, de mikor vele voltam ilyennel jött, hogy tegyem őt anyavá.
Én meg mondtam neki, hogy 20 eves vagy, tanulsz, stb.
Azt szerette volna hogy a suggardeddy je legyek lényegében.
Szoval ráirtam hogy mi újsag eszembe jutott...
Válaszolt, hogy minden rendben vele, jól van angliában van most ott dolgozik..
4. Volt munkatarsnőm. Nem olyan szép mert már elmúlt 40 de elképesztőeket dugtam vele, egészen addig, amíg a férje be nem fejezte a külföldi melóit és hazajött. És akkor vege lett.
Írta hogy elvállt...hogy magányos.stb stb 2 órás együttérzés mig végül áthívott.
Végül átmentem hozzá és nagyon jó volt. Mint mikor az éhező enni kap.
Te vágod ezt az élethelyzetet?
Veled volt hasonló?
"én puniért kilincseltem"
Szánalmas vagy.. De szerintem ezt valahol te is érzed belül.
1.
Igen persze hogy érzem.
De elertem amit akartam? El.
Magyarországi fizukból kifizetni rosszlanyokra ami a legegyszerűbb megoldás 30-40 ezret egy dugasét heti 3x ami alap igényszint, nekem nem pálya. Nem tudom anyagilag fedezni.
4.
Hát hogy ismered ezt az élethelyzetet.
És hogy volt e az életedben olyan szakasz amikor hozzám hasonló szánalmas kóborkutya voltál a nuni hiány miatt ))
7.
Dicsekedni?
Szánalmas sza r cucc amit teszek...miről beszélsz?
Ha lenne eleg penzem fizetnék azert amit akarok...
olyan jó lenne nem alkudozni, nem udvarolni..
csak simám szeretni ölelelni csókolni azt akit kívánok.
3
Akkora paradoxon a kiégett femcelek szájából ez az "ingyenpunci" kifejezés,hogy az borzalom. Afféle freudi elszólás,nem győzitek üvöltve hangoztatni hogy ti magatok és a 3.14nátok nem árucikk,de valahogy mégis mindig sikerül beárazni :D Szánalmas és undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!