Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakra is jellemző a "gold digger" effektus?
Kivételt erősíti: D'Arcy úr.
Palácsik timinek is van gyomra hozzá
Átlagos pasi vagyok de van egy nagyon gazdag idős nő akinek tudom hogy tetszek és vezérigazgató egy jómenő cégnél.
Amúgy van itt egy helyi fazon - a felesége 500-at keres tisztán, a férfi meg '95 óta nem melózik, csak bohóckodik meg spiritisztáskodik meg szientológia meg Nagy Feró tábor meg minden szar... A nője meg fizeti.
Hol a csapda? A nő baromi ronda és egyszer megcsalta a figurát aki kb. azóta ezzel is zsarolhatja.
Amúgy a gyerekeik (2 is van) közül az egyik psychopata - amolyan Joffrey király... A másik meg olyan elmebeteg, hogy kizárja az apját a házból meg késsel dobálja a macskát.
Fura egy banda.
Amúgy vannak férfi gold diggerek még: Ady Endre, Kepler és szerintem Gyurcsány is ide sorolható, bár ő inkább a hatalomhoz jutott közelebb így egy kis "apró" segítséggel:
Kodály Zoltán is a 20 évvel idősebb módos és zeneileg magasan kvalifikált nőt vett el, akinek a családjáé volt eredetileg a ma már Kodály köröndél álló épületegyüttes.
Kodály nemzetközi karriert csinált a feleség segítségével, Sándor Emmát meg alig említi az utókor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!