Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakra is jellemző a "gold digger" effektus?
Figyelt kérdés
Férfiaknál is jelen van hogy nincs pénzük és gazdag csajokra mennek2016. márc. 16. 20:00
11/17 Sunshinedoll válasza:
Van ilyen, de inkább az a jellemző, hogy egy nő tartja el a pasit, míg az nem csinál lóf-szt sem, csak a tökeit vakargatja. Rengeteg ilyen kapcsolatot látok.
12/17 anonim válasza:
Azt nem tudom tegyünká-e különbséget a sima pióca férfiak és nők illetve azok közt akik a másik pénzét/hatalmát egy saját nagyobb célra használtak fel? (Kodály, Ady, Hillary Clinton stb.)
13/17 anonim válasza:
Én jómagam is gold digger vagyok. Elhatározásom, hogy majd feleségül veszek majd egy svájci de legalább egy osztrák nőt, akinek van saját lakása kint! És akkor belecsöppenek a jó életbe, és a társadalom se fog annyira kirekeszteni, ha az asszony helybéli, nem csak odamentem a balkánról és vittem magammal a lotyóm. 25/F
14/17 VirágésBence válasza:
Annyira ritka, hogy normál ember nem lát ilyet, vagy piszkosul jól néz ki, vagy a csajjal van valami bibi (öreg, hisztis, elviselhetetlen).
15/17 anonim válasza:
Nem, a pasikra inkább a "trophy wife" keresés jellemző... Ne keverjük össze az idióta sztereotípiákat...
16/17 anonim válasza:
Gondolom van rá példa. De azért ahhoz nem árt "alfakannak" lenni!
17/17 anonim válasza:
Nagyon is jellemző, és ezt a saját bőrömön tapasztaltam.
Nem vagyok milliomos nagyi.
32 évesen váltam, jó egzisztenciával, átlagon felüli keresettel, de messze nem vagyok gazdag. Így is rohadt sok fiatalabb pasi bepróbálkozott, és minden esetben kiderült, hogy a házam meg a fizetésem a legfőbb vonzerőm.
Egy italért cserébe a pasik is sokat bevállalnak, ha reménykednek a folytatásban. :D
Nem estem a fejemre, nem esek bele minden kockahasú kisfiúba, de egy alkalomra megteszi. :D Aztán húzzon haza anyuhoz.
Moziba és színházba viszont azokkal a negyvenesekkel járok el, akik a nőt látják bennem, és szeretnének valami komolyabbat is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!