Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a párom hazaállított egy kóbor kutyával, mikor nagyon jól tudja, hogy én nem engedek be kutyát a házba?

Figyelt kérdés

Most kint van az udvaron a kutya, ami amúgy is gáz, mert közös a szomszéddal, mert ikerházban élünk, ráadásul cica van bent, ami szintén az övé. Amikor összeköltöztünk, megegyeztünk, hogy a macska jöhet, de más állatunk soha nem lesz, kutya meg egyenes tiltólistás, mert én minden kutyáról félek és utálom őket.

Most legyen az ebben? Ilyenkor hova tudom elvinni már?

2022. dec. 16. 18:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, igaz, de ha igy állsz hozzá, szerintem jobb ha a párodat is kirakod a kutyával együtt...
2022. dec. 17. 20:34
 12/19 anonim ***** válasza:
30%

Na, mit mondtam kérdező még az elején, hogy le leszel zúzva? :D A Szent Kutya Rend nem tűri ezt a viselkedést!

Bár nálunk is vannak/voltak kutya méretű macskák.

2022. dec. 17. 20:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12. Nincsenek kutyáink, az én házamban lakunk, de ha hazahozna egyet, akkor sem azon töprengenék, hogy hogyan rakjam ki a szűrüket, mert attól függetlenül hogy én messze vagyok a kutyabu*iságtól, azért szivem nekem is van.
2022. dec. 17. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

13.

Jó, alapvetően én sem, de mondjuk legkésőbb másnap illene elvinni egy állatmenhelyre, a lakás nem állatmenedék vagy sintértelep. A kóbor macska az más, alapvetően függetlenebbek.

2022. dec. 17. 20:45
 15/19 anonim ***** válasza:
14. Udvaron van, nem a lakásban. Legalábbis azt irta...
2022. dec. 17. 20:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen, még mindig ott van, tekintettel a hétvégére természetesen senki sem fogadja...Aki ennyi pártolja, kíváncsi lennék mit szólna, ha az ő nyakára vinnének haza egy olyan állatot, amit ki nem állhat és fél tőle, pl. egy szép nagy szőrös madárpókot :D
2022. dec. 17. 21:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Hívtátok az állatvédőket hogy sürgős a kutya elhelyezése?
2022. dec. 17. 21:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért a kutya nem madárpók, madárpókot elég nehezen fog találni valaki csak úgy és hazavinni. Hülye hasonlat volt.
2022. dec. 17. 21:19
 19/19 lizzi77 ***** válasza:
63%
Én csak azt mondom, hogy legyél empatikusabb, attól függetlenül, hogy Te vagy a tulajdonos, vagy sem. Egyszer kerülhetsz az még nehéz helyzetbe te is, és akkor remélhetőleg veled is empatikus lesz valaki, és segít. Ki kell lépni néha a komfortzónából, és nem csak saját magunkkal törődni.
2022. dec. 18. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!