Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom mellettem miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mellettem miért kezd más nőkre nyomulni miközben a kutya se vette volna őt észre? Önbizalomhiányos lenne?

Figyelt kérdés

Nemrég óta járunk, talán 5 honapja.

És mostanában ha elmegyünk valahova, vagy közlekedünk, azt csinálja hogy felhívja magára más nők figyelmét, be akar vágódni, szemez velük ill addig néz vki szemébe míg az fel nem tűnik a másiknak és nézik hogy ez meg mit les?

De pultosok bárki.

Bemegyünk egy helyre a pultos kérdezi közönyösen mit kèrünk, bambán kiszolgálna, erre a barátom meg kihúzza magát felhajtja a gallérját, odavet pár kedves mondatot, ugrál mint vmi "majom", aztán mivel a csaj nem vette a lapot, továbbra is "bamba" maradt, én akkorát röhögtem, ahogy ezt az egészet végigmoziztam, hogy aztán fel akart lökni engem a székkel mert megsértettem. (Szóval helyből levágta min röhögtem el magam.)

Miért lett ilyen "kényszeres"?

(Mellesleg máshol nem úszom meg, mert vannak olyanok is, akik visszaflörtölnek vele, és én leszek a "gyertyatartó")

Mitől lett ilyen?

#nő mellett flört
2023. okt. 22. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű olvasni nap mint nap itt ezeket a sztorikat. Tartsd magad többre ennél a baromnál.
2023. okt. 22. 19:47
 12/15 A kérdező kommentje:

Red flagokra nem szoktam adni. Azért vagyok vele.

Mert nem "rulettezem" párkapcsolattal, hogy vagy -vagy.

Csak úgy érdeklődöm.

Bezzeg én nem nézhetek pasikra.

Mikor a szemezéses sztorit nyomta le, azután direkt megnéztem egy pasit. Na abbol meg balhé lett. Magamban röhögtem is ahogy láttam hogy ideges, hogy meg is érdemli. Visszakapta pipa.

Jah lehet kapa lesz az egész, ha kiderül hogy tényleg sérült.

2023. okt. 22. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Próbáltad ezt már megbeszélni vele?
2023. okt. 22. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Tiszta ovi, egyikőtök sem elég érett egy párkapcsolathoz.
2023. okt. 22. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:
85%
“Red flagokra nem szoktam adni. ” akkor asszem te a nehezebb úton szereted megtanulni a dolgokat.
2023. okt. 22. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!