Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szeretőt tartanak azoknak fontos hogy milyen ember vagy csak a fizikai vonzalom számít?
Figyelt kérdés
Kell hogy legyen közös világnézet,tulajdonsagok stb?okt. 3. 14:45
1/9 gergelice16 válasza:
Akik szeretőt tartanak, azok végtelenül önző emberek. Az számít nekik, hogy a másik minden önző vágyukat teljesíti-e. Innentől kezdve, hogy milyen vágyaik vannak, az már személyfüggő.
2/9 anonim válasza:
Max abból a szempontból érdekli őket, hogy ne köpje be őket otthon.
3/9 anonim válasza:
Diszkréció és külső.
Hogy melyik pártra szavaz nem érdekel
4/9 anonim válasza:
Leszarják csak ne köpjék be a feleségnek vagy férjnek annyiból számít milyen ember
5/9 anonim válasza:
Buták ezek mert akiről azt hiszik nem fogja beköpni őket bármikor megteheti ha úgy ébred egyik nap
6/9 anonim válasza:
Csak a fizikai vonzalom.
Voltam ilyen kapcsolatban és tökéletesen igaza van az 1-es válaszolónak. Önző, lelketlen emberek. Tönkreteszik a másikat, meg is bántam, hogy belementem az ilyenbe. Csak egy játék voltam számára. Ja és az illető nő volt, hogy ne az legyen, hogy a férfiaktól mit várunk. Nő volt.
7/9 TurcsikTibor1954 válasza:
Aki így éli ki a vágyai, egy silány jellem, de az a nő sem büszkélkedhet túlzottan aki belemegy ilyen kapcsolatba.
8/9 búzaszem válasza:
Mivel 5 éves szeretői kapcsolatom volt, mindketten házasok vagyunk, ezért nyakig benne voltam. Egyrészt csodálatos dolog, másrészt, mikor vége van a poklok poklát jártam meg. Nekem emberileg is fontos volt a másik, nem csak a szex, nem csak a teste, hanem az is, hogy milyen ember. Én hiába vagyok domináns férfi és kellően határozott, nagyon is számított, hogy minden téren boldoggá tegyem, ne csupán testileg elégítsem ki. Ez van, lehet nem így kellene, sok hibát elkövettem már, de legalább mikor adtam magamból neki, mikor az időmet rá áldoztam, akkor azt önzetlen módon tettem. Borzalmasan fáj ez az egész, szomorú vagyok és egy betöltetlen űrt hagyott bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!