Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen pasi a világon?
Figyelt kérdés
-szolizik/ezáltal szép barna/
-jó ruhái vannak/itt nem nagyon drága ruhákra gondolok, hanem , hogy divatosan öltözködik/
-azért ne legyen szegény, kocsi nem alap, de azért nem lenne rossz
-szép a bőre/nem pattanásos és nem zsíros vagyis nem csillog/
-ápolt, rendezett haj, jó illat , tiszta köröm...stb.
-kocka has vagy legalábbis lapos
és létezik olyan, hogy az ilyen pasinak jó egy szép lány ,aki nem egy pláza cica.
??????
2010. dec. 30. 15:35
81/116 Szőke.: ) válasza:
te magadnak linkelted a képeket?:D
vagycsak véletlen a két 33% meg a rossz címről bejelentkezés?:P
82/116 anonim válasza:
ha nekem szól akkor magyarázd már el légyszi mert nem értem :D
83/116 A kérdező kommentje:
Most ezt kitől kérdezed Szöszi?
2011. jan. 2. 19:16
84/116 A kérdező kommentje:
Bocsi...Szöke:D
2011. jan. 2. 19:23
85/116 anonim válasza:
hat latszik rajtad..h nagy az egod...nem akarsz te kicsit sokat???azert te sem vagy a vilag szepe:))nekem egyaltalan nem josz be...mondjuk kinezesre nem vagy annyira ronda,de a tulajdonsagaid nagyon sz'rok:Dszoval,ha igy folytatod,jobban teszed,ha lemondasz a pasikrol es l'zbi leszel:))
86/116 anonim válasza:
Áruld el légyszi hogy mit dolgozol vagy fogsz.
87/116 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok most még.Szóval nem dolgozok még.
2011. jan. 3. 06:35
88/116 anonim válasza:
Mit tanulsz mit fogsz dolgozni mi érdekel?
89/116 A kérdező kommentje:
Jogot tanulok, tehát jogi egyetemen vagyok.
2011. jan. 4. 16:36
90/116 Szőke.: ) válasza:
Mindegy..Lényeg h az elvárásaidhoz képest senkinek se jössz be..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!