Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen pasi a világon?
-szolizik/ezáltal szép barna/
-jó ruhái vannak/itt nem nagyon drága ruhákra gondolok, hanem , hogy divatosan öltözködik/
-azért ne legyen szegény, kocsi nem alap, de azért nem lenne rossz
-szép a bőre/nem pattanásos és nem zsíros vagyis nem csillog/
-ápolt, rendezett haj, jó illat , tiszta köröm...stb.
-kocka has vagy legalábbis lapos
és létezik olyan, hogy az ilyen pasinak jó egy szép lány ,aki nem egy pláza cica.
??????
Hogyne lenne..:)
Nekem kb 20 ( nem akarok túlozni, legyen 15 ) elég jó barátom van akikre ráillik az egész leírásod.Csakhogy ők se hülyék..Látnák a kérdésed körberöhögnének..Biztos egyik se jönne veled össze, ha az a legfontosabb, hogy legyen kocsi, meg milyen ruha..Pedig nekik megvan mind2, és bár tényleg nem legalja lányokkal vannak együtt,de független ettől a lányok ( többet is ismerek ) nem a kocsi meg a ruhák miatt vannak vele együtt..:) Szánalmas vagy:D Amugymeg te itt akarsz ilyen palit találni?:DDDD
nem akarok itt pasit találni
csak feltettem egy kérdést , mert kiváncsi voltam
ennyi
Szegény ne izélhessétek már...biztos csúnya, de túl nagyok az elvárásai. Mert sokat mondják, hogy egy csúnya lány is találhat jó pasit.
Kérdező: Biztos van ilyen pasi és ha nagyon nagy szerencséd van, annak ellenére, hogy csúnya vagy összejön veled. Bár nem vagy valami kedves, a kommentekből ez kiderül és a személyiséged is nagyon gáz. Egy lángész sem lehetsz. De megint mondom, ha nagy szerencséd van összejössz egy ilyen pasival. Szerintem azért foglalkozz kicsit kevesebbet a külsővel és akkor lehet találsz valakit, aki azért nem ronda, de nem is olyan mint amilyet elképzeltél. Sok sikert! :)
hüüümmm...nem vagyok csunya...de mondom nem is vagyok ez a pláza cica
nem akartam bunkó lenni...csak ti is rögtön leoltottatok
Nem megbántani akarlak, de számodra egy sem létezik.
Ha egy olyan Nő lennél, aki bejönne nekik, akkor nem tettél volna fel ilyen buta kérdést.
Tudhatnád, hogy egy ilyen "Férfinak" nem kell egy átlagos Nő, csak az aki úgy néz ki mint egy plázaiccs.
Te azon Nők egyike vagy, akinek még sosem volt barátja, nem is lesz az életben és 5-6 év múlva egyedül fog tengeni. A normális Férfiak fejvesztve fognak elkerülni, mert elvárás az van, de cserébe semmi.
Kelj fel királylány!!!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:26
Teljesen egyetértek.
Én is, ez így van, mi férfiak sem vagyunk hülyék, hogy mindent megteszünk cserébe a nagy semmiért.
Hogy gondoltad te ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!