Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen pasi a világon?
-szolizik/ezáltal szép barna/
-jó ruhái vannak/itt nem nagyon drága ruhákra gondolok, hanem , hogy divatosan öltözködik/
-azért ne legyen szegény, kocsi nem alap, de azért nem lenne rossz
-szép a bőre/nem pattanásos és nem zsíros vagyis nem csillog/
-ápolt, rendezett haj, jó illat , tiszta köröm...stb.
-kocka has vagy legalábbis lapos
és létezik olyan, hogy az ilyen pasinak jó egy szép lány ,aki nem egy pláza cica.
??????
" A kérdező kommentje:
19éves vagyok
nem tehetek arrol, hogy nem jönnek be az ilyen kis cuki-muki fiucskák...nem csak a külső a fontos...de ha semmi sem tetszik a külsejében akkor nem is vagyok kiváncsi a belsőjére"
Nem csak a külső a fontos. :D:D:D Hahahahahaha.
Az feltűnt neked, hogy amilyen tulajdonságokat leírták, az kizárólag a külsőre és az egzisztenciára vonatkozott?
Ha meg neked csakis akkor jön be egy hím, ha ezen tulajdonságok mindegyike igaz rá, akkor sok sikert a kereséshez.
nem mondtam h ebböl az össze kéne..vagyis h alap
csak jó lenne
igen, itt csak a külsőségekre gondoltam..de azért nem mindegy h milyen a természete
Létezik ilyen , az összes barátom ilyen/ezt csinálja. ha van kedved írj privit.
18/f
" A kérdező kommentje:
nem mondtam h ebböl az össze kéne..vagyis h alap
csak jó lenne
igen, itt csak a külsőségekre gondoltam..de azért nem mindegy h milyen a természete"
Mesélj egy kicsit arról is, kérlek, hogy milyen belső tulajdonságokat keresel az illetőben. :)
velem legyen kedves de ne legyen ilyen romantikus tipus..ne sirja el magát egy filmen meg ilyenek.
meg legyen hűséges ne csaljon meg.
és ne bántson...se fizikailag se lelkileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!