Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.

Figyelt kérdés

A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...

1kép:

[link]

2kép:

[link]

Köszi a válaszokat előre is !:D

2010. dec. 14. 18:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/214 anonim ***** válasza:
Igen, ez engem is meglepett, azóta levelezgetek országszerte. Pedig csak itt olvastak rólam. Vagyis tőlem. Eszerint nem is annyira fontos, hogy miképpen nézek ki.
2010. dec. 14. 21:19
 72/214 anonim ***** válasza:

:) Én mondtam :)

De nekem azóta sem írtál. Pedig drukkoltam :)

2010. dec. 14. 21:20
 73/214 A kérdező kommentje:
Köszi h felvetted , a végén celeb leszek :DD viccet félretéve ... nem mindig így öltözöm és nem mindig trikó van rajtam meg ilyen cuccok , szal ha meglátnál az utcán így télen lehetséges , hogy simán haverkodnál velem :DD
2010. dec. 14. 21:25
 74/214 anonim ***** válasza:

Ácsi! Biztosan elkevertem, mert nincsenek kiírva a nevek. Volt itt olyan kavarodás, hogy iskolás kislányok is kaptak képet tőlem. Tiszta zavar volt, és zűr.

Elnézést kérek, hogy nem írtam neked. Véletlenül voltam udvariatlan.

Küldjél nekem privát egy pontot, és akkor bepótolom a "hiányosságomat".

Ha gondolod.... :-)))

2010. dec. 14. 21:28
 75/214 A kérdező kommentje:
1 üzenőfalat szeretnék létrehozni , ha nem probléma:DD
2010. dec. 14. 21:29
 76/214 A kérdező kommentje:
Problémák megvitatása , beszélgetés , ismerkedés, legjobb:D . A képem fenn van , lenézek / rápillantok a kommentekre :DDD
2010. dec. 14. 21:30
 77/214 anonim ***** válasza:

Nekem megvan a címed, de megvallom első levélben én is képet kaptam, utána egy olyan e-mailt amiben az én képemet dicsérted, amit én soha nem küldtem :D

Szóval írok az én e-mailemről a tiédre :)

2010. dec. 14. 21:32
 78/214 anonim ***** válasza:

Milyen ciki XD.... Ha tudnád mi volt itt.

Nem tudom miért. Biztosan vicces vagyok, vagy.....szóval nem tudom....biztosan ezért.

Ha írsz, biztosan válaszolok. Nem vagyok bunkó. Azt hiszem... :)

2010. dec. 14. 21:38
 79/214 anonim ***** válasza:
Nem ciki nyugi, magamra vettem, mert sajnos én tényleg tudok rettentő bántó lenni és azt hittem rosszat mondtam :) Ami nem lenne meglepő, nap mint nap sértődnek meg rám emberek :D
2010. dec. 14. 21:39
 80/214 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező! Te a 84%-os vagy?
2010. dec. 14. 21:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!