Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.

Figyelt kérdés

A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...

1kép:

[link]

2kép:

[link]

Köszi a válaszokat előre is !:D

2010. dec. 14. 18:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/214 A kérdező kommentje:
Értem-értem miről beszélsz ... :D de most úgy vagyok vele hogy még fiatal vagyok, és ahová én járok ( szórakozóhelyek ) ott találok csajt , és "kiélem" még magam ( ne hangzódjon nagyképűnek ) :D
2010. dec. 14. 20:09
 52/214 A kérdező kommentje:
Ui : Helmet nem egészen jön át a válaszod :D:D
2010. dec. 14. 20:12
 53/214 anonim ***** válasza:
Cöhh, akkor meg minek akarsz hozzányúlni a hajadhoz? Tetszik a célkorosztálynak meg neked is. Akkor szard már le a véleményeket.
2010. dec. 14. 20:12
 54/214 A kérdező kommentje:
Igaz , de ha lehetne jobbis , ahogyan a többiek kifejtették , akkor miért ne??! Az nem ront a helyzeten :DD
2010. dec. 14. 20:13
 55/214 anonim ***** válasza:

Nem figyeltem hány évesek válaszoltak, de én 21 vagyok és a 30-40-50 éves férfiakra bukom és ehhez az ízlésvilághoz igazítottam a válaszomat is, tehát neked 18 évesen nem biztos, hogy úgy kell kinézned, ahogy egy 21 éves egy felnőtt férfitől elvárja :)

Ha neked tetszik így a hajad akkor hagyd rá, bár James Denton haja..szerintem a tiniknek is tetszik :D

2010. dec. 14. 20:15
 56/214 A kérdező kommentje:
Háát ja, 1-nek nem rossz :) :D
2010. dec. 14. 20:17
 57/214 anonim ***** válasza:

Csak azoknak a hölgyeknek üzentem, akik kizárólag a vizisikló alkatot kedvelik.

Ezek a "metroszexuálisok"

Én eleinte nem is tudtam, mi az.

Hallottam hogy van aki azonos neművel, van aki kutyával, gondoltam, hogy ezek meg a METRÓVAL (mit lehet tudni ugye).

Jó az ilyen angolnáknak, mert nem tudnak faxon is utazni. Pffff..... :-)

2010. dec. 14. 20:18
 58/214 anonim ***** válasza:
Majdnem tudnak faxon XD
2010. dec. 14. 20:19
 59/214 anonim ***** válasza:

Én a sörhasra bukom, nem tehetek róla, imádom a pocakos férfiakat.

Nincs bajom azzal, ha valaki sportol, sőt, szükséges, egészséges, fontos dolog, de valahogy én mégis azt a férfit várom magam mellé, akiről elképzelem, hogy elrúgja a labdát a kutyusnak, főzi az udvaron a marhapörköltet, megsimogatja közben a cicát, ad neki egy falatot :D és rá tudom tenni a fejemet a hasára meg majd a kisbabát is :) Imádom a sörhasat, nem tehetek róla :)

2010. dec. 14. 20:20
 60/214 A kérdező kommentje:

Helmet lehet én vagyok agyilag nulla, de az az üzenet még mindig csak félig jött át :D:D

Hát igen , erre mondom mindig én , hogy ízlések és pofonok :D

2010. dec. 14. 20:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!