Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.
A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...
1kép:
2kép:
Köszi a válaszokat előre is !:D
Nem figyeltem hány évesek válaszoltak, de én 21 vagyok és a 30-40-50 éves férfiakra bukom és ehhez az ízlésvilághoz igazítottam a válaszomat is, tehát neked 18 évesen nem biztos, hogy úgy kell kinézned, ahogy egy 21 éves egy felnőtt férfitől elvárja :)
Ha neked tetszik így a hajad akkor hagyd rá, bár James Denton haja..szerintem a tiniknek is tetszik :D
Csak azoknak a hölgyeknek üzentem, akik kizárólag a vizisikló alkatot kedvelik.
Ezek a "metroszexuálisok"
Én eleinte nem is tudtam, mi az.
Hallottam hogy van aki azonos neművel, van aki kutyával, gondoltam, hogy ezek meg a METRÓVAL (mit lehet tudni ugye).
Jó az ilyen angolnáknak, mert nem tudnak faxon is utazni. Pffff..... :-)
Én a sörhasra bukom, nem tehetek róla, imádom a pocakos férfiakat.
Nincs bajom azzal, ha valaki sportol, sőt, szükséges, egészséges, fontos dolog, de valahogy én mégis azt a férfit várom magam mellé, akiről elképzelem, hogy elrúgja a labdát a kutyusnak, főzi az udvaron a marhapörköltet, megsimogatja közben a cicát, ad neki egy falatot :D és rá tudom tenni a fejemet a hasára meg majd a kisbabát is :) Imádom a sörhasat, nem tehetek róla :)
Helmet lehet én vagyok agyilag nulla, de az az üzenet még mindig csak félig jött át :D:D
Hát igen , erre mondom mindig én , hogy ízlések és pofonok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!