Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.
A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...
1kép:
2kép:
Köszi a válaszokat előre is !:D
Ezazz :DDD Húúú de rég olvastam, utoljára amikor érettségiztem. Azóta is a tanárnál van ez a könyvem. Na vissza is kérem :D
Troppauer meg az Előretolt helyőrségben van ugye?
Na akkor te vagy a százalék nélküli, így már könnyebb :D
Csak azért, mert Helmetet felismerem, mert ott a neve. Funkit is megismerem, engem is ismernek, mint 77-es, de téged meg nem ismerlek :D
Igen abban van. A három testőrben van Senki Alfonz, aki sehol nem született, Tuskó Hopkins, a török szultán...
A tizennégy karátos autó elején van a jelenet, amikor a elnyeri srác a Nobel díjat....MAKAO-n :)))))
Tényleg :DDDDD
Áhh, hihetetlen :DDD Tényleg megéri olvasni :D
Nekem az volt mindig is a kedvenc jelenetem, amikor Vanek urat mind a 12 szobában elhelyezték. Azt már nem tudom mennyi libát evett meg :D
A Rejtő könyveket kellene olvastatni, akkor magától olvasna mindenki...
A másik örök klasszikus: A TIZEDES, MEG A TÖBBIEK, és: A TANÚ ezek filmek, de ajánlom. :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!